Wednesday, July 3, 2013

Pemanggang ajaib HIG dan makanan makanan

salam =)

ajaib btol pemanggang ni..tibe2 je golek2 depan aku..hahaha..kwn opis tlg belikan mase die g cuti2 langkawi ..asek2 tgk gmbr orang beli pemanggang nih..aku pon nak jugak lah ;p , beli yg plg besar trus..senangg..rm79.00 ya :D


dpt je pemanggang tu aku trus masak lauk mcm wong solo..hahahaha..bohong btollah! ..gmbr bwh ni mase lunch date dgn mr apai..es jeruk macam biasa...pastu order lauk2..sedappp...tapikan aku rs wong solo ni mcm mahal lah..nasi putih je pon rm2.50 ..mak aihh..tapi dek sedap, puas hatilah kan...

another lunch date dgn bff pompuan2 tersayang lerrr..ade sorg xdpt join, bz bebenor la haii..lunch kt wondermama..yummeh!!


comel okeh..kebetulan, dua org ppuan tersayang ni pki shawl purdypetal yg same kaler!! dgn gmbr yg sedemikian..bolehlah aku kelihatan kecill dan kurusss ;p

okeh..teruskan hari2 anda dgn ceria sbb lagi 2 je lg nk wiken..pastu rabu dpn dh pose!! yeayy..suke sahur!!  debar2 ni nk train Umar kami pose for the 1st time..thn lps die pose 1/2 hari je kt skolah..thn ni hrp2 die blh!!Umar boleh!mama pon boleh! hahaha

9 comments:

Nad MamaZN said...

Umar mesti boleh punya! :)
Zakwan ari2 tanya, mama bila nak 'kuase' ni. Saya xsabar nak kuase
Haha, puase jadik kuase..
Layannn :)

MrS. F!zA said...

walah u pakai s4 kan kan?

mmg wong solo mahal..1st n last mkn wong solo kt kedai 3tahun yg lepas..hahahaha.. rsa mcm mahal nye lahai nasi dia sepinggan rm2.50..

tp mmg terbaik kan sambal dia..

~ana~ said...

hari tu aku pun ada pesan kat member yg dok langkawi...beli x hagak2 nak saiz besar...sudah nya baru sekali je guna..rs sayang plak...hahaha...

MRS. K said...

suka wong solo jugek

Adlin Mohamad said...

kyra pulak tengok mak dia buat kuih dia dok lompat cakap yeay esok nak raya !! puasa pun blum nk raya dah

zety said...

Caiyok zakwan!!! Same2 dgn Umar okeh

yup fiza ;)..adiah bday aritu.nipon terkial2 lg blaja heheh..mahaikann..pa'kal je sedap.hehe

zety said...

Nape sekali gune je ana??aku dptt je trus buat ikan siakap bakar hihihi

kann mrs K..dappp..lagi2 goreng2 tepung dia ..dgn ikan bakar..pehh

zety said...

Lol..anak baker hebatt lin..mmgle xsabau ;)

CHeeSYaNa said...

Fav aku gak tu wong solo.. cuma, aku beli set die yang RM10.90 tu la.. rasa macam lebih berbaloi (ke saiko je?)