Sunday, August 4, 2013

Serba sederhana nak beraya :D

salam =)

aiyoh, rs lame plak x hapdet .. ade yg rindu ke ;p ? kdg2 aku lebih rajin update kt instagram je..xde citer best sgt pon, citer sederhana2 sumenyer..hehehe..citer psl 3 iftar  kt luar..

gmbr pertama, iftar dgn apai & partners serta kwn2 yg close dgn kami..kt hotel palace of the golden horses..thn ni kami xdpt nk iftar kt luar tanpa proper planning (apai kan kene tgk2 gerai dia kt bazar ramadhan, makin dah nk abis pose nih, makin ramai yg beraturr order burger bakar tu ,alhamdulillah!) ..nk buke kt luar thn ni xblh men stat kete n go je..bykk bende nk pikir..esp apaiku lah..xper yang, kami memahamimuuu..


gambar kedua plak iftar dgn my pillow talk ladies mase kt UM ..kat restoren mohd chan bangi.. btol2 rindu wanita berdua ni smpi sanggup turun Bangi ..sayang korang muax3 (nanad & By)..mane x nye, sorg kt bukit jelutong, sorg kt damansara, sorg kt Bangi..thn lps kt BJ..thn ni turn aku la plak kan ;)



gambar ketiga nih fresh lagi..iftar dgn family inlaw kt taman ekuistrian (eh btol ke eja ni?) putrajaya..sblm iftar singgah alamanda jap sbb atok & nenek nk belikan baju raya utk cucu 3 org nih..alhamdullillah, rezeki anak2 =)

oklah..ade yg dah stat cuti ke? aku ni..assume je lah dah cuti raye..kih3..student pon sume cuti kan..mmg rase nk cuti pjg sket kalini..hehehe..ok kande dinde..sape2 yg dh blk kg ke, baru nk gerak ke..hati2 di jalan okeyy.. kitorg baru nk stat enjin shopping raya sikit2 sbb bazar ramadhan kt bandar baru bangi tu last day ahad tadi, so mr apai blhlah spend masa focus utk kitorg plak..alhamdulillah..syukur dgn rezeki2Mu ;)

7 comments:

Lily@MamaZaraZareef said...

mcm besh jek buka pose kat palace of golden horses..^_^..nway, selamat bershopping ye..mesti sonok mr apai dah leh spend masa balik dgn family..hihi

mummy_ayu said...

wah..banyak kali gak buka puasa kat luar & with kawan2...meriah..

Ayu..tak de pun..manjang buka puasa kat rumah jer..

mama tisya said...

aku buka kt luar tmpt mhl2 sbb org sponser and menang contest..kalo byr sdiri idokler..hehehe...meriah bila dpt gather ngan kwn2

watyz said...

best berbuka ngan kawan2 kan. aku x berkesempatan berbuka ngan kawan2 lagi... :)

AyuArjuna BiGoshh said...

as long dapat bersama ngan ahli keluarga, mmg dah hepi kan :)

Sidratul Muntaha said...

tahun ni sama mcm thun2 sudah..
sederhana je..
maybe sbb dari kecik dh bese lebih kurang'
so..
seme benda byk tuk ank2..
btw
yg lebih best sikit sbb thun ni beraya kat kg sendiri
and as usual..
beljar tuk mengengkang sedikit gembira tu smpai tak berlebih2 sbb org umah anak yatim piatu..
mmg sedih la weih klu time takbi2 raya..
dia mesti diam seribu bahasa smpai pgi esok

lia said...

Thn ni ktorg mcm biasa jer... Sama mcm thn lepas... Cuma xcited tlebey sbb ada anak dara dlm family aku... ;)