Thursday, August 22, 2013

Bawakkan chicken fingers dan kuih kapit gulung utk jamuan raya

salam =)

aaa letak gmbr dulu..tp yg dlm gmbr nih, letak kt umah..yg bwk ke jamuan raya skolah Umar 2 tupperware besar :) ..baru pasan..dah mcm tema fingers je arini..kebetulan sama bentuk plak ye..nk bwk biskut raya sume tggal sikit2 je..tu yg bli kuih kapit gulung tu..rangup btol ..semoga anak2 kt skolah happy nk mkn2 raya dgn cikgu & kwn2 



dah jumaat kan..sure sabtu ahad rmi yg smbg berziarah...as for us, utk 2 weekend nih dah fully booked utk kenduri kahwin cousin apai..wiken ni menghantar ke Bentong, minggu depan prepare kt Bangi plak..baru igt nk p jln2 umah kwn2 atau nk panggil kwn2 dtg raye kt umah..hmmm..apo nk buekk..den ngikut yo..semoga duit den makin bertingkek-tingkek..eh, apokono mongono eh..hahahahaha

6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

salam jumaat yang indah
singgah sini kejap..

mama tisya said...

byk school wat jamuan raya arini kan..tisya tk bw apa...smua dh provided tp ada gk teacher ckp kalo ada nk bg..tp aku tk sempt nk buat apa..hehehe..vkend sure byk jemputan opnhouse n kenduri kan

JaSSNaNi said...

kuih kapit gulung tu best.. suka dari dulu lagi.. kalau makan tu susah betul nak stop.. :D

Sidratul Muntaha said...

ujung minggu ni dengan minggu depan insyaa Allah oneuh event openhouse.
huuhh..
agak2 bila ko nk jemput aku zety?
ekekkee..

Nad MamaZN said...

Baru nk dtg umah zt :)

Ps: tgk bekalan umar tu teringat citer wardina bawakkan roti&nutella utk anak dia hehe

~ana~ said...

rindu nak beraya di kl..hahahaha...