Monday, August 26, 2013

Sebak sangat bile berjumpa dengan anak arwah

salam =)

mase kami g kenduri ke Bentong tu, aku update kt instagram gmbr2 pengantin..tup2 dpt komen dr junior skolah aku (SHAH Pekan) yg parent,adek & anak dia dtg kenduri yg same jugak..tp junior aku tu xdpt dtglah..aku pon reply blhlah jmpe nnt ..

actually junior ni kahwin dgn kwn kitorg gak, 1 skolah..tapi kwn kitorg ni (arwah Shahredza) meninggal dunia last 2 years xsilap..mmg tekejut batch kitorg mase tu..dan kebetulan, aku xdpt nk ziarah family arwah, jmpe junior aku ni & anak diorg mase tu..clash dgn kenduri ke ape ye xigt plak..

ok,sambung citer kenduri..so, mase kenduri ternmpklah Qisya (nama anak diorg) ..aku cam muke dia sbb slalu tgk kt fb..sebaye dgn Umar klu xsilap..dan mase aku nmpk tu..aku mulelah...nk meleleh airmate dah..punyelah tahan sambil telan nasik minyak..seksa tawww..huk3..beselah aku,emo sket..lps mkn, aku g jmpe parent junior aku tu dan borak2..sempatlah amik gmbr Maryam dan kakak Qisya tu..alfatihah utk arwah :) 

napelah si princess tu masyammm je muke..hmm


emm..yg gmbr ni out of topic..saje letak..suke tgk budak ber2 nih..iras2 :)



8 comments:

nanakimie said...

ni kat dewan sek.men bentong ye sis?hee...dekat da dengan uma nana tu:)

IntaNBerliaN said...

nk komen yg out of topic tu...

a'aa la.. ada iras2 comel..!!

~ana~ said...

comel nya gmbr yg out of topic tu.. :)

mummy_ayu said...

ah ah..pic yg last tu...memang seiras la..mcm kembar..kalu pakai baju sama, mesti org percaya kembar.. :-)

lia said...

iskkkk aku ni sama la emo, anak2 yatim mai opis utk jamuan raya, aku da meleleh dulu masa sambut hu3

Nad MamaZN said...

Alahai sebak jugak tetibe
Meninggal sbb apa zt? Sakit @ eksiden?

Lily@MamaZaraZareef said...

siannya die..kecik lagi dah kehlangan ayah tercinta..sorang ni jelah ye anak arwah kawan zety tu

mummymer said...

babe, arwah tu belajar dekat sheffield ke?

ibuemir