Wednesday, August 21, 2013

Gambar boleh bergerak-gerak dan Nasi Kandar yang setaraf sedapnya macam kat Penang

salam =)

1stly, aku ni bukanlah peminat tegar nasik2 mcm briyani, arab,mandy,kandar etc..kecuali nasi ayam & nasi tomato mmg feveret aku. tapi kalau dah terhidang depan mata, ambil, rasa dan makanlah kan..rezeki jgn ditolakk..

just nk share 1 kedai makan ni nama die Nasi Kandar Lawood kat Nilai..dulu2 sblm aku keje kt TPM aku ngajo kt Nilai nk dekat 4 taon..so, mmg taulah kedai2 mkn best serba sikit kt sini..kedai Aunty Aini's tu pon..tetiap jumaat g situ makan masak lomak tempoyak  ;) .. kire oklah..kdg kitorg selambe je lunch kt Bangi klu dh boring sgt..

kt opis lama, aku ada sahabat2 yg best sgt.. mmg klu sorg kwn ni balik bercuti dari oversea, kitorg wajib gathering walaupon kejap..lagi2 aku ni haa..dah lama x gelak2 time lunch..share citer itu & ini..naik lenguh tulang pipi gelakk je..terapi..terapi :D ..so kami gather kt nasi kandar Lawood je..tempat feveret semua orang..beratur pon sanggop..(kt kedai ni mmg org beratur..tp cpt je dpt mknn)


Feature yang paling aku suke kt hp aku ANIMATED IMAGE, hik3..comel giler diorg nih, tgk henpon pink gerak2 tu..hahaha




7 comments:

~ana~ said...

masa aku praktikal kat poli nilai tu, hari2 lalu kat aunty aini;'s tu..tp x pernah singgah mkn pun lagi..

Nurzakiah Hanum said...

macam mane nak buat macam tue?
bestnya gmbr gerak2

mama tisya said...

aku mkn kt lawood ni..hubbyku bw..kn die kj kt nilai die ckp sedap

Nad MamaZN said...

Teringinnya nk p makan kt lawood tu
Tp jauh dh la skrg
Huhu

MrS. F!zA said...

lama sgguh lah tk pekena nasi kandar..last mkn kt nasi kandar beratur penang tahun 2011.. giler punya lama..hiks

comel gmbr bergerak tu..

Nashays said...

yu memang kan...
terus ai terlio nak makan lagi..
komfom ode nasik penuh, ayam penuh tp harap2 x dapat air salah lagi..

watyz said...

menarik nye gambo ble gerak2...