Monday, August 26, 2013

Kenduri kawen dan Jalan-jalan Colmar Tropicale

salam =)

alhamdulillah, majlis nikah & resepsi kedua2 cousin kami (Bentong & Kuching -aunty aku update via whatsapp) berjalan lancar .. 

Pengantin di Kuching

congr8s my cuzzie Rina & husband :)
 cantekk pelaminn



Pengantin di Bentong ..nikah di masjid then resepsi di dewan (eh, muke pengantin baru tu mcm muke Nad mamaZN plak aku tgk ;D )
congr8s aizat & shida :)

disebabkan i kalah (patutnye g Kuching tp kensel) so apai bwk kami jln2 g Colmar bukit tinggi tu (pujuk le kononn..seb bek menjadik ;p) saje je nk tgk ape ade atas tu..yg ngikut ade 3 kete lagi

nk masuk kene byr rm12, kanak2 free..oklah, mmg tmpt utk jln2 rilek2 je nih..kitorg x g pon japan village tu..cume smpt mkn pizza, tgk show nari2 dgn animals park..




budak 2 org ni, Hani & Hanina dah mcm adekbadek haa...ade iras2 ;)


ni papa yg takot ke Umar yg takot? hehehe






:D , happylah dpt jln2 sket..esoknye ahad marathon open house plak..btol-btol kuar umh 12 jam ..fuhhh

5 comments:

lia said...

bukit tinggi ke ni? aku yg naif ni ingt, kena bermalam baru bole masuk tmpt chantek2 tu, rupanyer bole ek walkin sajork... ermmm tq Zety sbb up n3 ni...

~ana~ said...

sakan berjalan....:)

Nad MamaZN said...

Tunjuk kat papazakwan, die pun ckp cam sama hehe
Tp pengantin lagi berseri la kan
Seri pengantin la katakan
Hehe

watyz said...

best kan jalan2 kat ctu. rasa tenang jer... :)

Sidratul Muntaha said...

colmar
ahaha
nak buat benih pun ok nih punay tmpt
sejukkkkkkkkkkkk