Thursday, September 30, 2010

Bidan Terjun di hotel

lately nih saje je kasik gempak dgn tajuk kan..kasik eye catching sketlah..dgn harapan adela org nk bace ;p

pd ari selasa lepas aku telah menjadi bidan terjun kt sebuah hotel Putra, KL (sebelah pusrawi)..xde sapepon yg beranak cume aku kene jadik emcee on d spot utk seminar teknologi pendidikan under sorg lecturer nih..so, emcee bidan terjunlah.. sile lihat gambar2 kt bwh nih, ade gaye emcee x? hik3..lawak betullah..aku men sukahati je nk ckp aper, yelah, org nk bentang paper masing2 dok debar dup dap dup dap, aku blh selambe je lame2 sesi aku tu mcm santai sketlah..gelak2 manjang..okla kann, dari xde emcee lagi parah..

cewahh..nampak x muke menggoreng aku tuh ;p

ini emcee gile kameralah

prof dari USM,best presentation die siap ade karoke,hehehe

kesimpulannye,aku dpt lah pglmn sket kan..tgk org bentang paper research, kenal2 sket dgn orang2 .. dan yg penting aku dpt sijil seketariat..yehuuu!

16 comments:

cheqna said...

salam
cheqna biasa jadi bidan terjun...
bagus r emcee yang santai sempoi... at least kurang sket debar para pembentang..
nway salam ziarah =)

Diarihatiku1976 said...

oo hotel putra yekk.. saya barfu nak wat kursus kat situ.. amacam hotelnyer... ok ker...makan sedap tak.. bilik ok tak...

~ana~ said...

bidan terjun pun bidan terjun la..janji ada pengalaman..pengalaman tu penting kan zety...:)

mama_umar_maryam said...

slm kenal cheqna,ade bagusnye ada xbagusnye jugak,hehe,seb baek audience pon sempoi jer,dibuatnye jenis series semacam mmg cabut lariklah..

yup ina,hotel tu ok la kot..mmg byk seminar buat kt situ,cume tulah,btul2 kt tgh bandar tukan,mknn die okey,bilik xpasti sbb xtdo situ pon

ana - betul2..pglmn dan sijil,heheh,penting woo utk next resume ;)

dbalkis said...

cayalah mc zety. pasni mesti ko dilantik jadi mc permanent..

mama_umar_maryam said...

nehi dayang,nehi!!!cukuplah sekali ni je..jd mc utk bday party bolehlah,hahahah

[-suziey-] said...

hahahahaa aku nmpk ko lebih pd nk jadi hos rancangan hiburan..ala2 giler glamor kan..siap tgk kamera..ekkekekek:p

hehe jgn marah haaaa..bgsla kutip pengalaman..aku darah gemuruh xleh jadi emcee..hahaha

Mama Sohayl said...

Okla tuh jadi emcee yg happy2..Takdelaa presenter kecut perut..Zareen penah bentang paper kat seminar. Emcee tahapehape..Buat lagi dag dig dug jantung ni..

Nana said...

hehe klw aku kan mau ketaq lutut nk terkencing seme ada..aku xleh gugup gabra semput seme ada klw kena jadi mc hahah sebab dah ada pengalaman sekali jadi mc org kata aku ckp laju mcm keteapi heheheh nebes wei

dwimaya said...

hi zety ;)

hehe salam kenal dr kawan baru jumpa kat surau semalam :P

eLYies said...

wow....bagus la ko zety...berani dan relex je jd emcee...kalo eden..mau gegel..hahahhaa

Farra Dhelina said...

pehhh..bangga :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

bravo...clap clap clapppp

mama_umar_maryam said...

suziey - ala2 paknil tak?hahaha

ye ke zareen,lenkali nk cr mc utk seminar panggil akak,kih3

nana - mase ni dah maleh nk nebes2,aku pikir nk dpt A je,klu x dpt A nnt mmg siapla lect aku tuh,hahah

hi dwimaya ;p-nnt kite borak2 lg ye..

elyies - gigil tp ntahler,dtg mane keberanian ntah,cewahhh

tq farra n rose-clap3x ;p

Hezesuze said...

dulu time koje mmg selalu jd bidang terjun nie sampai terketaq2 lutut weols ngee

mama ahza said...

kau mmg berbakat ty jd MC, bkn kau penah ke mase kt shah dulu, aku lupe laa..

p/s: lecturer USM tu wat karaoke, asal kau as MC x wat BSB dance ala nick carter kikikiki!! terigt wei, those were d days...