Wednesday, September 22, 2010

You Know Who U Are!!

slm wbr =)

ceh tajuk cam nk gadoh ;p

maseh sgt2 pd "You Know Who U Are" yg sudi jengah blog ni dan sudi jugak membebeltaip komen kt setiap n3 aku..touching tau..mmg xdinafikan,xde sape yg xsuke klu n3 tu dikomen,sikit sikit nk cek baper org comment,heheheh..

tapikan..minggu ni aku mmg bz sket..aku tau korg sumer paham..korang pon same cam aku jugakkan, malah ade yg lebih bz dan byk bende lg nk setel kan..jadinye aku mmg kurang BW minggu nih..lagi2 pd "You Know Who U Are"..bloggers yg mmg selalunye tgal komen kt n3 aku,mmg wajib aku akan balas balik kunjungan korang dan tggalkn komen or atleast memekak kt shoutbox korang..tu tandenye aku rindu le tuh,ahaks ;p..

ok korang..jgn jemu dtg sini ye..jgnla ckp," ish zety nih,asek aku je g blog die,tulis komen,die xdtg pon blog aku,huh,nyampah iii" heheh..jgnla ye..insyaAllah pas lega sket minggu nih aku dtg blog korg ye.."You Know Who U Are" lebiuols ;-*

8 comments:

firahadifa said...

tak per.. paham2.. ngeeee~ :D

~ana~ said...

zety,

kita ni kan kawan....
x kisah la kita dtg blog zety, zety dtg ke x blog kita..
yg penting kita tetap kwn..kan kan kan...

[-suziey-] said...

hehehe..aku terasa wei..ekkekek:p
no prob la..besela..dlm hdp ni ade up n down dan ade bz n relaxnya..stdrd la tu kan..dulukan mana yg patut..aku setia menunggu,,ecewah:p

h4ni3 said...

i know who i am
ahakss

Farra Dhelina said...

awwwwwww.... takpe2..take ur time :)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

aku pemnjenguk tegar nih .. time2 busy pun nak jenguk gakss..heh..heh

Hezesuze said...

xkesah yg pentng kita dapat jalinkan talian persahabatan wlpun di alam maya kan kan

mama_umar_maryam said...

haaa..camnilahh,masing2 sedar and u know who u r in my heart..cewahhhh..maceh memahami..jap g nk terjah umh korg haa..readyyyy