Thursday, September 23, 2010

Exam ? Arghhhhh!

slm wbr =)

skg kol 12.18 pagi..blm tdo lagi..masih study blogwalking setelah hampir seminggu xterjah blog kwn2..kol 11 pagi kang aku ade mid sem exam ..exam ape? paper isu pendidikan malaysia..nk bace buku..tapii 1 buku pon tadak..camne eh..mmg ade lect soh beli buku itu dan ini tebal mcm roti, tp aku kesiankan buku2 tuh, nnt diorg terabaii,hahahahah

wish me luck, konpius, 50 soalan objektif ke 100 ek? kene jwb dlm mase sejam,haihhh..bwk dadu le esok ;p

p/s: peliklah..perlu ke midsem exam tu..dahla objektif,dibuatnye ade student men tibai je sekali dpt B ke A ke..mcm x kene je assessment tu kan? hmm

9 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

exam mid sem dlm bentuk objektif? mmg susah nak jumpe klu kat peingkat2 uni esp master nih..hehe..nway, congrats Zety...dlm sibuk2 nak exam, smpat lagi blogwalking yek..release tension ek..=)

~ana~ said...
This comment has been removed by the author.
~ana~ said...

gud luck zety...:)

Hezesuze said...

semoga uols boleh jawap sume soklan ye....huhu

mama_umar_maryam said...

tulah lily,mcm x practical je kan?tahape2..only this paper ade midsem exam mcq tau,tadi apelagiii tibai aje.

tq ana ;)

tq kak,i mmg jwb sumer soklan,men tande aje,hahahah

h4ni3 said...

all the best zety

err.. pakai dadu aci tak? hehehe

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

zeti, awak sambung blajar ke?
sy tingin gak sebenarnya, tp kn salu rase cam leh ke i catchup sbb dh lama tinggal?.. huhuhu, hubby pn salu ckp, jaga anak aje la..
pepon, gud luck! paper pendidikan mesia?... huhu, kena study la tu, kl calculation takpe la..

mama_umar_maryam said...

tq sis hani ;)

yup leily,mmg siyesly xbaca apepon,huhu

Farra Dhelina said...

gdluck sis!!