Monday, September 13, 2010

raye lagi,alhamdulillah ...

slm wbr =)

tgk gambar dulu k ;D

->malam raya Maryam join takbir,kenela pki baju kurung train utk pagi raye,kih3

-> mcm ustajah maryam lah..

--> pagi raya family Bangi,ramaii lagi yg xde nih ;)

--> us,konon macam baru kawen lahhh ;p

-->gamba paling senonoh lengkap dgn tudung,samping dan songkok ;)

--> akhirnyee zzzzzz..

--> dpt tudung raye dari uncle teri,sesuai plak dgn baju tuh


-> dgn tokbob,tudung masih maintainn

-> g raye umah moyang Umar n maryam


as usual mmg byk rumah kami ziarah tp xdan la nk snap pic setiap kali tukan..tahun ni heppy sgt sbb rase mcm complete set je beraye, berempat..cume pagi raya xsmpt nk snap gamba senonoh kami ber4,ade yg dah tercabot tudung,songkok melayang,sampin tercampak,huhu..
satu lagi rase heppy sbb jumpe jugak baju kurung sedondon mak & anak,hehehe,pejam mate je lah bayor sbb mmg susah giler nk jmpe sedondon mcm tuh..baju budak2 nih mmg sakanla jugak..dress Maryam je dah nk separuh dr lemari aku,huhu,sbb alang2 beli baju baru tuh mmg sekali harung la dgn baju jalan kan..sbb aku bkn slalu beli baju budak2 nih,lgpon mmg gugur jantong tgk baju budak pompuan nih,peloh poket apaiku,hahahaha..

ok,nnt dtg beraye ke 'umah' kwn2 plak yee..selamat hari raye sumerr =)

11 comments:

Nana said...

ehhehe aku lak xde snap gambar ngan mak ayah masing sebok bergambo tp gambo ramai2 xde hehehe

mama_umar_maryam said...

samela wehh,aku pon lupe nk amik gamba dgn mak n adek2 aku kt kajang tu haaa

lily azliyana @ mama zara said...

kite plak lupe nk amik gmbar berdua ngan en hubby..hehehe..nk nyibuk gak..=p. nway, comei tol maryam berbaju raya siap lengkap bertudung..tudung2 maryam tu pon cantek2lah..suke tgk

firahadifa said...

haha .. chumel mariam pakai tudung..

mama_umar_maryam said...

tulah lily,luper manjang,lagi2 asik bersilat dgn budak 2 org tuh,huhu

tq fidah,tudung for the sake of amik gamba je,pastu ilang tah mane ;p

e.l.i.z.@ said...

wah ramainyaaa...tu pun dh kira ok..kalu ada semua, aku rs x muat masuk gambar kekek

cute giler maryam pakai tudung tp bila bukak tudung, aiyaaa rambut xde ekkekek

mama_umar_maryam said...

eliz,tudung tu antara alternatif akulah utk cover pale dier,headband langsung xjalan dah,jdler utk amik gamba,kih3

[-suziey-] said...

wei comel giler maryam pakai tudung..hiks..

slmt hari raya wei..meh dtg umah aku beraya:)

mama_umar_maryam said...

weh bilekah itu?tq jemput terharu nk nanges neh,hahahaa

nadnye said...

wah comelnya maryam pakai tudung... banyak jugak gambar raya, rasanya macam tak sempat nak bubuh semua banyak sangat.. hehehe

Farra Dhelina said...

suka sgt tgok mata maryam..berkaca :) ctk