Tuesday, September 7, 2010

++Wedding Anniversary kami arini++

slm wbr =)

nothing much to say..

i am not good at saying things..blogging boleyla >p not good at cooking.. masak maggi terorlah dgn sambal kentang n bilis
not good at doing house chores ..lipat kain pon tgu mcm 3 bukit
not good at raising ur kids..yelling n screaming sangat good lah,hahaha

i am afraid if these 'not good' listing become longer i'll feel demotivated ;p

but.. i am willing to live with u..be with the kids..be with the 4 of us on bed -> for now muat lah katil tu hahahaha..and having those 2 kiddos jumping here n there.. am willing to bare the 'beranak' pain.. am willing to share ur ups n down.. am willing to listen to u.. am willing to be there for u.. owh..cannot list anymore, i am begin to meraung cry..

above all, i'm praying to Allah..panjangkan umur kita, panjangkan jodoh kita hingga ke akhir hayat..bersyukur dgn kurniaanNya..bersyukur dgn anak-anak yang comel,bijak dan sehat..bersyukur dgn keluarga dan kwn-kwn di sekeliling kita..

"Happy 4th blessed Wedding Anniversary yang.."



dalam byk2 hantaran 4 tahun lepas..selain dari heppy yahu dpt mekap,cek n jewelleries (mampuih klu inlaws bace nih) aku plg suke stoberi coklat nih..glemer giler la time nih,sbb pas ct nurhaliza kawen kitorg plak kawen so this stoberi coklat things mmg glam gituu ;)




16 comments:

Nana said...

happy anniversary...
hehe ingt lagi dulu masa aku g bazar ramadhan kt rinching nampak banner gambar kawen ko ni kt butik pengantin

~ana~ said...

happy annivesary utk zety & husband..
moga berkekalan ke anak cucu..:)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

epi anniversary both of u..
mmm, zety.. ape adiahnye..? ;-)

Nia said...

alalala,..sweetnya!
happy anniversary dear!
keep the love alive!

mama_umar_maryam said...

hahahah nana,aku tiap kali tepek gamba kawen nih mmg terigt kt ko lah,hahaha

tq ana,muaahhhh..

tq leily..adiah ye?hehehe,xtau lg,dpt duit raye kot ;p

tq nia..tgkla ayat pon tunggang langgang tu,hahahaa

firahadifa said...

babe! happy anniversary!!!

mama_umar_maryam said...

tq fidah ;*

momguess said...

hapy anibeseri
moga kekal selamanye


bekas stoberi tu mcm aku punye
aku ltk roti
hahahah

CHeeSYaNa said...

hepi enibeseri-seri.. rasanyer baru jerk tgk ko tersipu2 malu time nikah kat masjid kubah ijau tu.. tup2 dah anak 2.. apa2pon, semoga berkekalan ke akhir hayat =)

mama_umar_maryam said...

ina - tq dear,pehh kelasss bekas roti ko haaaa,hik2..

dayana - hik3..senyum gatei namenye tu bkn malu ;p

h4ni3 said...

happy anniversary, dear! =)

so sempena anniversary, malam ni tak makan stroberi coklat ker? hehe

mama_umar_maryam said...

tq sis..wahh idea..idea..stoberi coklat gituuu,coklat lebey skettt,hahaha

e.l.i.z.@ said...

happy 4th anniversary!
semoga bahagia hingga ujung nyawa..

terliur weh tgk strawberi coklat tuh =D

KaMaLiA said...

ko dah 4 tahun ye. aku setahun pun tak masuk lagi.. hahaha :)

lia said...

Hepi belated anniversary

Farra Dhelina said...

hpy anvsry sis!! semoga kekal bhgia ke akhr hyt!!