Sunday, August 1, 2010

laa..lupe letak tajuk daaa

slm wbr =)

supposed today ada bengkel kt ukm and also ade projek baek punye dgn kroni2 kt opis,tapi kite hanye familyplanning, Dia yg kate,"kun fayakun.." heheh..

smlm balik dari sesi beriadah dgn family in law kt Nilai Spring, Umar trus demam..pagi tu mmg dah dedar2 badan die,sekali kitorg sebut nk g swimming trus die buat2 sehat..alhamdulillah arini dah ok sket badan die, hasil dari aku berover time mlm td,sambil lap2 badan die,kasik ubat 4 jam sekali, layan die tgk youtube chuggington,thomas n frens 20 episodes,baru tdo..huwargh!
aku lak rase nk saket pasni MySpace

ni antara pics yg smpt diamik smlm, klu member kt sini foc je,klu guest kene byr utk gune kemudahan2 kt sini..so far ok kt sini,makanan pon yg aku penah rase lunch buffet dgn order ala carte nasik goreng kampong & chicken chop, boley la..

upon arrival..


campak budak2 dlm pool


pool utk budak ade 5 kot






ada slide




sambil tunggu makanan


maryam dengan nekchu


nk balik dah, time ni Umar dah flat tdo dlm stroller


rasenye minggu full dgn xtvt dgn famili lah, makan2 sejak jumaat malam ade bday party (gmbar tgu cousin kitorg uplod kt fb sbb die adalah photographer family Bangi,hehehe)..then sabtu malam ade kenduri tahlil & sambut pose ..eh, aku citer cam terbalik kan, patutnye citer dari xtvt jumaat smpi ahad, ni citer ahad dulu baru jumaat, dah poning MySpace









15 comments:

firahadifa said...

chantiknyer headband maryam tue..

dear , sape nama u??

~ana~ said...

zety, xpe la cite terbalik pun..janji ada cerita..keh3x..:)

Farra Dhelina said...

nampak menarik jgk ye tempat ni kak.

* kak fida, i tlg jwb kan.. zety ;)

kak zety ;-)

mama_umar_maryam said...

fida - hehe,farra dah tlg jawabkan, panggil i zety je ;),headband tu maryam dah 7 bulan ni baru i jumpe,mmg dah lame nk design ni,huhu

ana - belasah jelakan ana,macehle ana sudi bace,hiks

farra - yup,oklah farra,buat ilang2 bosan,hasben g men gof,kitorg bosan2 lompat masuk pool ;p

[-suziey-] said...

woooo aku suka slide tu..tpt budak pn ok gk dalamnya ek..best gks..

mama_umar_maryam said...

suziey- pool budak yg plg cetek takat atas sket dr buku lali kite ade jugak,slide tu mmg syiok woo ..ko tgk laki aku jelah,njoy ngalahkan bebudak ;p

Nashays said...

uitss simpan sket untuk friday nie...:D aku datang dgn henbeg baru...(bgtau siang2)

mama_umar_maryam said...

pehh..beg teka kah? aku ade smpn kueh talam suji maktam utk ko,igt nk bg arini sekali x jmpe daaa..terpaksela aku telan sorg,hahah,jmpe khamislah

Nia said...

takpe, penuh dengan aktiviti family tu bagus, sebab tu yang paling utama dalam hidup kita kan.

e.l.i.z.@ said...

heheh sempat lagi dia buat² sihat bila dgr nk swimming hehhe

byk nya pool budak..mmg enjoy sakan la dorang

HaNiE said...

budak2 ni kalo sakit pon tapi ajak swimming, confirm cepat jek baiknya..

haah hairband nina cutenya, siap ada bow besar lg..

dbalkis said...

sorry la beb, aku dok admire si maryam je everytime ko post gambo die...mata die tu comei tak tahan..dengan hairband lagi..aku nak serap sikit aura kekiutan baby girl ni..mana2 la tau rezeki kedua nanti...dunno when yet..jgn speculate ye..aku mule menyerap aura dari skarang sampai le time masa berbadan dua nanti..pasni anak wrose pulak akan aku tenung selalu....hehe

mama_umar_maryam said...

btol nia,lagi2 bile dtg ari jumaat dah plan dh nk g maner ;)

eliza - kejap je die mandi pastu xlrt dah,flatt..

mar - lame weh aku cr hband nih,br jmpe,heh2

dyg - tenongla wehh, nnt aku caj masok bil beranak ko,hah3

Nana said...

wah hepinye maryam mandi manda

MrS. F!zA said...

comelnya pkai headband.. hehehebulat mata..

jom jin GA simple

http://mrsfiza212.blogspot.com/2010/08/giveaway-2nd-anniversary-mrs-fiza.html