Thursday, July 29, 2010

Bila BoSS berkata begini..

slm wbr =)
nk smbg citer panas las few days lah..hahaha..syok plak bace komen2 korang yg mcm samseng jalanan nih,takot i taww >p..taklah..xde apepon yg berlaku, aku cume x balas klu die tegur aku je, buat xdgr..tgk,masih lg nk bertalam kuih talam dgn aku..dasarrr!! pastu smlm die naikkan plak name member aku shar ni ..gilelah,mmg xdo kojo makcik nih! the thing is, kitorg xde kene ape2pon! dicubit pon x apelagi dijerkah oleh bos-bos..nk dibelanja buffet Nilai Spring lagi ader..oops,terckp plak ;p..makcik..bwk2la berubah..peoples surround smelled u lady! dahla baling batu sorok tangan! depan kitorg mcm cencurut x kater ape2 pon..
then td mase minum pagi, aku dgn shar minum2 dgn ketua jabatan kitorg..dok bncg kt mane die nk bwk bnjer kitorg,hiks..beshnyeeerr..terase dihargai tau..sedey pon ader..especially bile die kuar ayat cenggini,
" u all 2 org ni special sket lah..level atas sket,hik..hik..(siyes die gelak cenggini), kite g mkn kt Nilai Spring nak?..yg puan *tuuuuuttt (makcik sengal) tu xyah ajaklah..saye mmg x ikhlas nk ajak die.."
nk tercekik kek ceklat moist yg aku tgh telan tuh! aku dgn shar berpandangan and kitorg gelak sopan2 jee..haaa..bukti disituu...org pon dah tau pangai makcik nih, kitorg xde nk ngadu2 ape2 kt ketua jabatan pon..kitorg nk dibanjer sebab both of us nk resign dah, yg makcik sengal nih pon nk benti jugak tp ..ntah sape nk banjer die la kan..ahaks!
bknla aku nk bersifat kejam ke kurang ajar ke dgn makcik nih, mmg aku xjwb pon klu die buat2 tegur aku..tegur pon aku rase sbb die rase takut aku dah tau citer psl punch kad tu,sbb aku dgn slamber je sound / ckp kuat2 dgn nada gurau dgn member2 opis tu, " haaa..jgn amik punch kad aku plak.." biar nk ajar sket..lenkali level hasad dengki tu rendahkan sket..Tuhan marah..hiks..
oklah, dah malas dah nk citer psl nih lagi..sekelumit pon xberi kesan kt aku & org2 yg die dengki..rasenye die lg saket hati sbb nothing happened pon die citer about this & that people..sukehati ko la labuuu..
p/s: heppy weken sumer! xtvt kitorg full with makan2..yippie!!
p/s: next week aku g seminar 3 hari..klu boring2 nnt aku dtg umah korg,komen & updet blog gune hp ye ;)..mmuaahhs

17 comments:

Farra Dhelina said...

waaa syiokk le cenggituu kak..

lia said...

lepas ni harap2 makcik tu x membodohkan diri sendiri la kan...

liana said...

hehehe..sian mokcik tu..mungkin dia kurang kasih syg 2.2 yg nak cari perhatian dr org kat opis ko tu ety..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ada gak org yg talam muka2 nieh yer zetty

b.O.n.d.a said...

zetty,
lunch kat NS sana best siOtttttttt..
memang kenyang giler lah! makanan seme best2 plus ada aiskrim wehhh..=p

baru awal bulan lepas bOs gua blanje gua & staff lunch kat situ..

=)

Nashays said...

hahahaa...dlm ati mmg nak boss banjer kat situ pon...mula2 dah sentap sket bila boss kata kat ns tak sedap :(

ailebiu boss ikhlas blanje pekerja kasta tinggi (di bawah lindungan kaabah) makan kat ns :)

Nana said...

heheh sian makcik malang tu xpat g makan bez hehe

~ana~ said...

jgn lupa tepek gmbr mkn2 kat NS yea...:)

mama_umar_maryam said...

farra - syok mane 1 nih?syok nk dibanjer atau syok aku sound makcik sengal tu?ahaks

lia - kene g skolah balik tuu..bersihkan hati sket ;p

liana - kitorg kt opis ni membuak2 kaseh syg liana,makcik ni je yg rugi sbb carik pasal dgn org

mama_umar_maryam said...

diana - kt mane2 mmg ade kuih talam camni diana,makcik ni slh sorg,heheh

bonda - NS tu klu org banjer lg syiokkkk wooo

shar - sesungguhnya Allah dgr kite nk mkn kt situ..dan dpt juge ;)

nana - btol nana,klu tgk mmg kesian la sbb xde sape nk entertain die,td boss baru banjer org yg nk benti jugak,tp x ajak makcik ni pon..sadis2..tulah,org dah tau pangai die nih

ana - ok ana,g sane jumaat depan kot ;)

HaNiE said...

zety, pasni mesti makcik tu kepoh wat cite bos blaje korang pasal korg pandai kipas..

hehehe sori makcik, aku wat spekulasi plak

mama_umar_maryam said...

mar - pehh..taakulan yg agak tepat tu hahaha,mmg die akan berckp punyee..tapi padan la muke diekan,hahahah

Nia said...

oh, kalau sama2 dah nak berenti, takpe la, tak pyh confront la kalau gitu..hehe

mama_umar_maryam said...

nia- xsmpi setahun pon makcik tuh..hehehe,kite dah 4+ kt situ..cukup2la kan kesetiaan iiii ;p

[-suziey-] said...

glemer minah sengal tu ek.hiks..lawaknya bos ko gelak cenggitu..ekkek:p

mama_umar_maryam said...

betul suziey die gelak cenggitu,umo 58 gelak cenggitu,kiutkan?hiks

e.l.i.z.@ said...

hahahah padan muka makcik tu xdpt join uols..sib baik x tercekik kek :P