Thursday, July 15, 2010

phil & teds jogger to let go!!

slm wbr =)..

klu ade kwn2 nk beli jogger p&t ni sebar2kan lah ye..jogger ni bkn new tau, 2nd dah..condition pon aku letak 7/10..jgn expect kilat2 or lawo mcm jogger baru ye..so, this not meant for org yg sgt fussy..apepon,aku jage elok2 jogger ni,aku rajin basuh seat die sbb sng je nk bersihkan..
mmg ada faded here n there tp x obvious pon, ade koyak yg kecik tp aku dah tampal dgn kulit pvc..function,break,seat blkg sume tip top..kirenye jogger ni mmg 2 in 1 la, blh jd single n double..utk dari newborn sampaila budak besar ..
aksesori tambahan lain : raincot

mmg ramaii yg minat dgn jogger nih, aku xkesah klu nk tgk,blh entertain,tp hope consider lah ye aku cume blh tunjuk/jmpe kt area tol Bangi, tol Nilai (exit USIM), tol Bukit Mahkota/Bdr sri putra (pas tol bangi)..jadi klu mmg betul2 serius nk beli jogger ni aku consider 1st come basis, sape byr dep/booking dulu, die punyelah, and NOT returnable ye klu tibe2 kensel order..hrp memahami =)..

tumpang iklan jappp

bouncer safety 1st





condition : 8.5/10
vibration function : 10/10 (battery included)
missing toy bar but not affected the function at all
safety belt : 10/10
SOLD - TQ HANI


phild & ted jogger (comes with double kit)
for more info bout this jogger click here http://philandteds.com/products/push/classic

condition : 7/10 (NOT FOR FUSSY PARENT)
comes with double kit (tempat duduk belakang) & rain cover
a bit faded but not affected the function & obviously seen
new price in Malaysia around rm 2.9k+
i can mms the jogger pic if u wish & for serious buyer only
rm XXX only
1st come basis ya =)


interested? do :

sms : 019 3759220 (9 am - 6 pm only)
email : zmarlia@yahoo.com
ym : zmarlia
delivery - consider only self collect in this area : tol Kajang, tol Bangi, tol Bukit Mahkota/Bdr Sri Putra, tol Nilai (if confirm order need deposit/booking fee 50%)

4 comments:

[-suziey-] said...

erk nape sume meet point kt tol? ekeekek:D

mama_umar_maryam said...

hahahahah
tu je point plg sng aku terpk,klu sebut jalan ape,taman ape kang aku ni pakar sesat, gune gps pon sesat jugak ;p

h4ni3 said...

kalau meet point kat tol, ada toll charge jugak tak? hehehehe

mama_umar_maryam said...

heheh sis, tol bayor sendirik aaa ;p