Monday, July 19, 2010

gadis cekci bergigi dua..

slm wbr =)

arini nk citer ttg gadis sorg ni,sapelagi buah hati sakit jantung pisang mama ni..takat arini baru kuar 2 btg gigi bwh,bergerigi jugak..kdg die 'asah' time nenen, aku jerit mcm ponti baru die lepas sambil sengih2..eeeiii..she is a happy baby la..cpt sgt die membesar, maybe sbb die ada abg Umar yg skg ni tgh jadi idola die..abg Umar men otomen pon die nk otomen jugak, abg Umar terjun tiruk dari katil pon die nk folo..huhu..
dan mlm td berjaye jugak aku pakaikn bikini yg dibagi oleh alid ..yg bunge2 ni kene pki slalu sbb mmg muat2 je dgn badan Maryam yg panjang nih..yer, die tidak debab tp badan die fit-fit..yg bikini 1 lg tuh blh pki lame sket,hehehe..suke sgt..bebek lagi ;p

-> seb baek baby lagi,posing camne pon xper,hiks

-> " owh, u panggil i ke? i?"

21 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

fuh...cekcinya si gadis...ko balas dendam ek zetty..kekecik dulu ko tak pat pakai baju gini...hahaha

Afne said...

ni klu haziq tgk kompom dia ngurat haha

mama_umar_maryam said...

izan- hahaha,tu antara sebab gak tu,lagi2 'bebek' tu,aku xpenah bebek-bebek nih, topless je trus,hahahah

afne - hik3,haziq terkesima tgk gamba cekci ke, tgk 2 btg gigi tu ;p

[-suziey-] said...

hahahaha aku suka dialog u panggil i ke..ekkek:p comel btl si maryam ni..rs nk pijak je..hahhah giler kejam..xla...nk gigit jek..ekkek:p cptnya wei gigi dia tumbuh

Farra Dhelina said...

alahai comel nyaaa..ctk lah..tu bikini ke??ctkkk..kt ne beli??

mama_umar_maryam said...

ya rabbi suziey,gerun aku bace stetmen ko nih,hehehe..gigi Umar dulu lg cpt, 5 bulan dah kuar 2 btg

farra - tantek eh..klu qaseh pki sure lg nmpk gebu ;),kene naik kapalterbang bli bikini nih,ngade2kan..kwn dr scotland belikan,alid aka mama maryam name die

Nashays said...

uhuhuuu pic 1st tu sgt seksi ye maryam..x sopan tau anak dara bukak kaki camtu...

mama_umar_maryam said...

shar -ahahahaha..blaja dgn sape..dgn ko lahhh >p

e.l.i.z.@ said...

adoiii kena geget? seriau nye

cute la bikini tuh hehhehe

liana said...

alahai..sngt cute la ini budak...kecik2 dah pandai posing yer..senyuman plak x lekang kalau bergambar..mcm mama dia la nih..

dbalkis said...

kuat sengih ek maryam ni..cute btol bikini pink tu..geram btol tengok.

Nana said...

alahai....comeinye la ank puan zt kita ni kemain posing ngan bikini dia ek hehehe

mama_umar_maryam said...

eliza - tulah,kene waspada slalu dgn maryam skg,dtg geram die menjerit aku

liana - hehehe,dulu gamba kite mase skolah2 pon aku sengih cenggini ekk

dbalkis- aku pon tahan geram ni,nk aje aku sarung ke aku tp sygnye smpi takat lengan dah nk terkoyak,hahaha


nana - naseble maryam dpt mama jakun cam aku ni haa,hahaha

~ana~ said...

wah..sungguh comel ini budak..:)

Em's Family said...

gosh.. boleh tergoda emir macam ni hahahah :p anyway, i think emir panggil u la young lady haha

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

zety, tula bagusnye bila dah ade abang kan? dia cepat belajar..

cutenye bikini..nak ade gegirl lak la pas ni..agagag..hheheh kene aje dialog gambor last tu..aaahhaha..

mama_umar_maryam said...

;) aunty ana,kecik2 xpe kan pki bebek camni..

emmir panggil nk ajak g south africa ikut aunty yeee..mama nk itut jugakkkk

rose - btul rose,nmpk sket diff maryam dgn umar time baby nih,Umar dulu sbb xde 'idola' budak kecik kt umah,sumer org tua aje
insyaAllah rose,usehe pasti jaya utk dptkn gegel pasni ;p

HaNiE said...

owhhh sangat pandai posing la u ni!! kiss sket *muah muah*

mama_umar_maryam said...

kiss cket je tau aunty mar,saye masyammm nih ;p

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

comeiiiiiiiiiiiiiiiii bangattttttttttttttttttttttttttt ;-)

mama_umar_maryam said...

tq aunty diana ^_^