Thursday, July 22, 2010

akan berjalan-jalan ke..

slm wbr =)
tahun ni awal2 mmg dah set dan tadak duit xde bajet utk jln2 ober the sea..over the beach bolelah..memandangakn tabung cuti thn ni utk local aje,maka next destinasi ialah A Famosa resort (again..)..dok kt banglo apetah name die,mr apai yg booking kan..2 thn lepas kot kitorg g situ dok banglo (erk..lupe lg name die,gamba ade dlm fb aku) 4 bilik, blkg umah ade swimming pool, pastu pakej sekali dgn famosa waterworld tu..insyaAllah ku xde aral tdo situ 1 mlm je, esok pas lunch kenduri kesyukuran kt umah Ayah Besar (pak sedare apai) trus kitorg akan bedezup g melaka..kalini cuti2 sengal dgn kwn2 ;D
ckp psl kenduri kesyukuran nikan..aku suke betul schedule kitorg utk minggu ni dan minggu depan,sbb full dgn tahlil/sambut pose/sambut besday ~invitation family, bab2 makan ni mmg enjoy,adehh..bilo la nk train diri berpose ni wehhhh!!!!
oklah, nanti blh rasmikan bikini maryam dlm pool ..yehuuuu!!!
p/s: utk korg pon slmt bercuti di ujung mingguuu..klu sape2 g melaka tu kite lambai2 tgn k ;p

12 comments:

Farra Dhelina said...

happy holiday sis!!

mama_umar_maryam said...

tq farra ;)

momguess said...

den suko melako!!!
tempat sejarah tu
a famosa pon best gak
slamat cuti bi

mama_umar_maryam said...

momguess - taon ni bajet cuti2 jarak sekangkang kera je dulu,hiks

~ana~ said...

zety, lambai tgn ala2 miss world tau...:)..happy holidat zety, moga selamat pegi dan selamat pulang..hati2 di jln raya...

[-suziey-] said...

wooooo best g a farmosa..happy holiday wei...ko tapau la mknan kenduri bwa g berkelah kt sana..hahha

mama_umar_maryam said...

tq ana,ala2 miss world tuuu ;p

hahah suziey,kitorg mmg set nk mkn kenyang2 dulu,senanggg =D

firahadifa said...

waaa.. best nyer holiday!!

mummymer said...

happy holiday!! jangan lupe makan ikan bakar kat anjung batu, best!! :)

mummymer said...

eh mummymer = ibu emir :)
www.emmira.blogspot.com

mummymer said...

eh mummymer = ibu emir :)
www.emmira.blogspot.com

Nia said...

wah, happy holiday dear!
semoga selamat pergi dan balik ya! take care!

Entri Terkini: 10 Kerisauan Aku