Sunday, August 8, 2010

bila Mak Bapak berkaroke..

slm wbr =)





nk share citer kelaka..kesah yg fresh yg berlaku beberapa jam yg lepas, kitorg g kuar carik mkn kt area umah ni je, g kafe pakcik apai ni ade tmpt karoke sekali..org x ramai pon,dan apai selambe jelah nk nyanyi..die ajak aku..dan 2 budak tecit tu pon join skali..aku bkn aper, risaulakan..malu pon ye jugak kot org2 keliling dgr sore aku ni, mau x tdo malam kang..tp sbb xde org,aku pon angguk ajelahh..duetla lagu ari lasso dgn bcl tu,apeke tajuk xigt plak..lomentik loo..bygkan lah kt atas stage tu kitorg 4 banak, dahla sempit aku pegang maryam, umar dgn papanye, aku pon goyang2kan le maryam nikan..pehh,layan plak minah tecit nih..sekali tu dah seround nyanyi,aku dah giannk smbg nyanyi lagi, pegang maryam sekali die dah ZZzzzz..TIDOR daaaa... ya rabbi, serious lawakla kamu anakku sayanggg, sedap sgt ke sore mamapapa awak ni? smpi terlentok2 tdonyee..kitorg tergelak2, sampai pakcik kitorg kater," die igt korg mendodoi kot.."

sampai kt umah mmg smbg tdo trus maryam nih, Umar cam beselah..cool aje..siap citer kt atok n nenek mamapapa die nyanyi,hiks..

oklah,nk tdo dah,pagi ni kol 9 ade klas pulakk..kang monteng kang x berkat,pandai marah anak murid monteng ;p ..and also adek aku no 3 konvo kt UKM pagi ni, wah2..heppyla mak aku ni tgk anak bujang die naik pentas..alhamdulillah..we r proud of u bro,murah rezki adek aku nih,die dah kije dah kt Sony tu haa..kumpul duit ye epen,nak kawen lagi,nk byr ptptn lagi,bagi mak lagi,belikan baju/toys budak2 ni lagi, eh eh ;p..insyaAllah we'll join the event! supaye aku ni smgt la sket nk konvo taon depan, gulp!


7 comments:

dbalkis said...

jangan maryam next time nak ko nanyi karoke baru die buleh tido dah le...kene lak korand karoke kat umh..

~ana~ said...

hah3x..sabo je la maryam...lawak betul la...

[-suziey-] said...

umangaih berkaraoke..brjaya menidorkan maryam palk tu..terdodoi dia..ekkeke:D

Nana said...

keke maryam ingt ko dodoi dia kot aku pob baru weken lepas g karok damia leh tido dlm blk tu hehehe

Hezesuze said...

karok adalah terapi sore uols....huhu
lgi satu leh eratkan hubungan sillaturrahim anta family...

p/s nk karok ajak ler weols huhu

lia said...

Lawak la maryam ni

mama_umar_maryam said...

dayang - kt umah bkn karoke,aku jerit aje sume ketakutan tdo,hahaha

ana - mmg kelaka ini budak ;)

suziey - tulah,aku igtkn die xsukela kan,sekali 'sedap' sgt agaknye sore ni

nana - hahahaa,lg hebat,dlm bilik karok pon damia blh bantai tdo

hezesuze - wah2,jmpe dah geng karok,hik2,tp saya amatur je kak ;p

lia - heheheh