Tuesday, August 3, 2010

saya deco cake coklat

slm wbr =)


choc cake made with loves by cikta (mak sedareku)

ada org tanye...

zety jual cake ke skg ?? NO..

bistu, amik order kek ?? NO..

aik, buat klas bakar-bakar kek ke ?? NO..

ishk..amik tempahan deco cake?? NO..

dah tu,ngape nk tayang gambo kek kt atas tu? hihihihi...sebabnyee..akulah yg mendeco kek cekelat sgt shedapp tuhh..ade ghupe apekah? aku draw gamba muke bear tu sebenanye, tp bile dah siap dgn mate coklat rice tu,ade cam kelawar pon ye jugak ;p..jadiler..1st timer nih, maapkan jelah..

aku mmg adore orang2 yg pandai buat kek nih,sedare mare,kwn2..aku cam tingin, tp nk start blaja tu bln dpt 'nur' lagi, hiks, tapi bab conteng2, bab deco2 kapkek ke,picit2 krim tu aku suke ;)


25 comments:

~ana~ said...

zety, ana pun tgh tunggu 'nur' tu dtg dlm diri nih..keh3x...

dbalkis said...

aku suke makan n suke tengok je so far..suke buat tu tak tau lagi bile..tunggu nur kasih gak la kot..

Nana said...

hehe ada seni gak ni..caya lah!

Farra Dhelina said...

bakat dah ade kak..jgn di sia2 kan..hehe..

Hezesuze said...

perghh terliuh dah nie....bila bleh bagi sis rasa kek cekelet camgitu rupa...huhu

mama_umar_maryam said...

heheh ana, ker kene tgk citer nur kasih dulu ;p

dayang - samela dgn aku..sbb rmi pandai buat kek sedap2 ni famili lagi,kwn2 lagi,jd aku tukang beli dan mkn aje ;p

nana - conteng2 jd cam batman dah ni ;p

farra - hik2,klu just nk deco je aci kan,bakar2 kek xmooo

heze - kak,kek cam rupe kelawar ni ,wpon cenggitu rupe tp mmg sedap nihh,klu ade jodoh kite nk jmpe x kemaneee cewahhh

lily azliyana @ mama zara said...

oklah tu zety mula mendeco2 nih..mane tau tk lame lagi leh ikut jejak kawan2 berkecimpung secara serius buat kek kan..hihi..for me, mmg suke order n makan jekla..n choc cake tu mmg nmpak yummy sgt..huuu

mama_umar_maryam said...

hihihi lily..baru deco sikit camtu tgn dah lenguh ;p

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

santek2 deco hasil tgn zetty nieh ..kagum ;-)

Josh Healy said...

Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

mama_umar_maryam said...

diana - malu lak ko ckp camtu diana,seb baek org x larik tgk muke bear tu,hahaha

lia said...

kah3 'nur' tu...

ok la xdpt 'nur' wat kek jer... aku ni, lauk sardin pon xlepas g... adei la...

mama_umar_maryam said...

'nur' msk maggi lulus dah lia,hahahaha

liana said...

ok la tu ety..tu pun dah kire chantek ape..dah bleh msk klas dah wat cake pastu wat bisnes k..pastu jual murah tau gn kengkawan...

mama_umar_maryam said...

hahahah,liana..bab juai murah tu lajuu je ko ek,lenguh urat saraf aku lukis batman tuh!hahah

e.l.i.z.@ said...

alamak...meleleh la tgk...sedap tuuuuuu...

Sidratul Muntaha said...

aku klu masak mmg boleh..
deco?
tgn keras...
still kena pi kelas jugak.

Cyda Acme said...

wowww .. bestnya kek tuh ...
zetty .. kak dot folo blog awak ...

mama_umar_maryam said...

eliza - kek tu mmg superb delicious lah,hahah,bab deco tu x tahannn ;p

ayu - kek cheese mabeles ko meh aku decokan,hahaha,takut customer larik aje nnt ;p

kak dot - hai kak dot,tq folo zety,nnt zt singgah blog akak ye ;)

Nia said...

uii,..Zeti..entry mcm ni jangan buat bulan pose nanti..hehe...tambah dugaan nanti. sekrg takpe..selamat berpuasa dear!!

Entri Terkini : Facebook Nor Azita Osman

Em's Family said...

i suke bake cakes tapi kelakar nyer bile time deco mengdeko, kejap jadi kejap tak.. bukan tak jadi ke ape, bile nak press tu selalu tak lepas, tak sure ape pasal :D

mama tisya said...

ko nk tgu NUR dtg ye...ehhehehe..tkpe2 ok pe ko suka2 deco tklama lg NUR tu smp ler...

mama_umar_maryam said...

nia - 2-3 ari b4 pose ni mmg kene tepek gamba2 cenggini,hahaha,bile dah pose mmg x letak,iman x kuattt ;p

mira- yg deco x semenggah camni pon zt dah lenguh jari tgn,hahaha

eryn - tingin jugak jd mcm ko,sonok dan leka kan bile tgh deco tu

[-suziey-] said...

rupe xpenting..yg penting sedap! haihhh dh lma xbuat kek..

[-suziey-] said...

rupe xpenting..yg penting sedap! haihhh dh lma xbuat kek..