Tuesday, August 31, 2010

Bertemu dan berpisah

slm wbr =)

Alahaii patutnye byk nk updet,gamba dan citer last day aku kt opis,tp apekan daye byk kekangan lately,xper akan aku carik mase jugak nnt..
Alahaii pukul 9 pagi nnt aku akan berada kt tmpt baru,kwn baru,meja baru,kusi baru,gaji baru heheh..apai anta nnt, dah mcm budak nk masuk darjah 1 je aku nih ;p
Oklah,semoga ari pertama bermula dgn baik,nnt aku curik mase g umh korangs ..miss uols,miss kwn2 opis lame jugak..

9 comments:

~ana~ said...

gud luck zety, moga happy kat tmpt br...

mama_umar_maryam said...

tq ana,hrp2nye begitulah,nebes gak nih

mama tisya said...

good luck wei kt tmpt br

Nana said...

harap2 semenye ok la kan..aku klw tmpt baru riso mcm mana penerimaan kawan2 baru.

mama_umar_maryam said...

tq eryn,hehehe,selang seli kite masing2 g tmpt barukan..

nana - aah,bab kawan tu betull..so far,dlm bilik nih aku dpt 3 org kawan dah,sumer baru,hehehe

dbalkis said...

gud luck.-.=-jgn lupe update nanti..tanda alien in between tu anak aku yang tekan ye..aku abadikan jugak typing die kat post ko ni..

dbalkis said...

gud luck.-.=-jgn lupe update nanti..tanda alien in between tu anak aku yang tekan ye..aku abadikan jugak typing die kat post ko ni..

mama_umar_maryam said...

haha dhani dh pndi komen blog aunty ye..insyaAllah ade mase nnt aku update ;)

Nashays said...

rindu bau opis lama kan...tak per skang ni aku sangap lagi sebab takde internet kat umah,...updet status kat fb pon pakai tepon aje..