Tuesday, August 10, 2010

Menang pouch GA mummysreview

slm wbr =)

honestly aku mmg dah lupe betol dgn GA ni, sekali tu terbace kt shoutbox aku ibu ayra wish congrats menang GA dpt pouch, tekebil2 aku pon trusle bukak website mummy's review ni..taraaa...

(cnp dr http://www.mummysreviews.com)

Pupsik Studio Baby Pouch Carrier - Fairground

The winner of Giveaway #10 sponsored by Pupsik Studio is out! Thank you very much to all who have participated.

Here is the lucky winner (first name generated by Random.org):

Zety Marlia Zainal who wants a pouch in Fairground

Timestamp: 2010-08-06 11:03:01 UTC

Congratulations to you on winning a Pupsik Baby Pouch Carrier worth S$45.90.

To claim your prize, please contact me within 7 days of this post.

Thank you again for your support and do encourage your friends to visit Mummy’s Reviews™.


ooohhh..canteknye model itu sambil bygkan agaknye klu aku pki pouch tu lawo cam die x??
aku yg pilih nk design stripe fairground tuh..alhamdulillah..syukurr,rezeki anak..mmgle aku berhajat nk pki pouch ni..bkn aper, Maryam ni manje skett..die lg suke aku or apai dukung die dr dok dlm stroller tu..so skg ni aku kene blaja la plak cara2 nk pki pouch ni, hik2..suke sgt2..tengkiu mievee ;) and also to mr random lah ;p



9 comments:

Em's Family said...

happy tak happy tak??? tu laa syiok masuk contest banyak2... kadang2 sampai terlupe contest ape kite dah masuk..

dbalkis said...

seyes cantik wei..congrats!!

mama_umar_maryam said...

of cosla mira,eh..'sifir' u tu i adjust sketlah,sbb i ni mls join contest sebenanye n pickyla konon(perasan diri ade luck),tp mmg GA ni i lupe dahh ;p

dayang - tantek akn dayang..tp sponsor kate bln 9 baru smpi kt aku,huhu,jgn klentong sudah

nadnye said...

cantek... congrats..

mama_umar_maryam said...

tq nad ;)

Nana said...

wah bez weh rezki ramadhan ni hehe

mama_umar_maryam said...

nana -best tu mmg best,tp klu dh smpi btol2 adiah tu baru aku percaya,hahaha,sbb sponsor nih dr Spore

Ibu Ayra said...

tahniah sekali lagi...ros pun pilih design pouch yg sama mcm dlm gambar tu aritu tp takde rezeki...

mama_umar_maryam said...

tq ros,xper..mayb next time ur rezeki plak ;)