Saturday, August 14, 2010

moment with newborn contest

nk join klik sini =)



nama bayi: umar husayn bin hamsafar
tarikh lahir: 05.12.2007
berat semasa dilahirkan: 3.12 kg
berapa jam / hari selepas dilahirkan semasa gambar diambil: mase ni gynae tgh jahit ;)
nama ibu : zety marlia , zmarlia@yahoo.com
ceritakan detik ketika gambar itu diambil:


momen ni sgt2 berharga n bermakna..bukan utk aku seorang,tapi utk emak jugak(dan hubbyku jugak)..aku anak sulung..lahirkan cucu sulung..depan mata emak..sbb emak blh masuk labor room jugak dgn hubby..tgk wajah emak pegang cucu nye..dgn mate dah terbukak luas..speechless =)




nama bayi: maryam hanina binti hamsafar
tarikh lahir: 04.12.2009
berat semasa dilahirkan: 3.02 kg
berapa jam / hari selepas dilahirkan semasa gambar diambil: 15 minit lepas lahir n dibersihkn
nama ibu : zety marlia , zmarlia@yahoo.com
ceritakan detik ketika gambar itu diambil:


hubby yg amikkn gamba ni,yg buat aku touching tu tgk mulut maryam senget benget igtkn selimut die nenen =D,mana2 ibu pon klu tgk baby yg tgh mencarik2 nenen ni akn touching kn ;)..rase perasaan sbg ibu and baby tu nk nenen dgn ibu tu sgt indah,syukur ya Allah diberi nikmat itu..

10 comments:

Hezesuze said...

wah uols pun join ye..
gud luck!!!

suke tgok picta baby baru lahir...suci jek kan...

mama_umar_maryam said...

join kak..just nk memeriahkan majlis,heheh,adiahnye pon beshh

dbalkis said...

weit besarnye mata Umar melihat dunia..bijak2 Umar dari kecik dah excited nak membesar.

Ummu umar said...

Salam kenal kak..
Nama2 anak2 akak ada persamaan dgn ank2 saya ^_^..
Meh tgok,
http://mygiveawaysgallery.blogspot.com/2010/08/moment-with-newborn-baby-contest.html

e.l.i.z.@ said...

eh contest best ni..nk join gak la *kalu igt la heheh sbb aku nk g sambung tdo jap ni*

btw, best nye beday umar & maryam..beza 1hari je..senang nk buat beday party =D

mama_umar_maryam said...

dayang- anak2 aku dua2 bulat mate nk tgk dunia,he2,budak2 skg .

Ummu umar- slm kenal :) , kebetulan kan same,keep n touch n gudluck 2 u!

Eliz- jom join weh,manetau ade rezki,suke2 je aku join nih sbb luck xslalu lekat maaa ;p

Nia said...

alolor..sgt chumel..1st time i tgk diha masa dia baru lahir dulu, perkara pertama yg i terfikir, mcm mana la ada manusia boleh sampai hati buang baby yg baru lahir?

good luck ya! harap2 ada rezeki bulan Ramadhan ni.

Entri Terkini: Dosa Yg Dilakukan Hampir Setiap orang

mama_umar_maryam said...

nia - i pulak mmg teruja nk tgk hasil gabungan muke i dgn hubby i,hhahaha

alyyani said...

SALAM, ENTRY REVIEWED. MINTAK LETAK BANNER CONTEST DALAM ENTRY NI YE. LAIN2 SEMUA OK. THANKS SUDI JOIN CONTEST SAYA :)

mama_umar_maryam said...

ok noted nnt zt ltk banner kt n3 ni,lupe lak..tq