Wednesday, March 31, 2010

KAmi NerVous lahh

Align Center

salam,
smlm ade letak kt fb aku mntk tlg vote nk tgk citer Alice ke citer Bagaimana utk melatih naga anda ni haa..sbbnye nile 1st time nk bwk Umar tgk wayang..secara jujurnye kali terakhir kitorg masuk wayang adalah setahun 9 bulan yg lepas..citer anjing Bolt tgk 3D..berdua sahaja..the rest is history lah..so kalini dgn bermotifkan nk bagi can kt Umar bermanje over2 sket dgn mamapapa so we decide to watch this Dragon..kwn2 kt fb majoriti kate citer nih, so kitorg folo la kan..cume skg ni nebes la plak,takut Umar takut atau xsuke tgk wayang..dibuatnye die buat drama plak dlm tu nnt maka terpaksa la aku lepuk bwk die kuor,iskh..xpelah..just try & enjoy jela wat ever yg jd nnt pon..okeh..nnt updet hasil dapatan ye! <--psiko laa ni ayat nk wat research,arghh!!!!

p/s: sblm org tnye baik aku tulis, maryam tgal jap dgn bbsitter dan aku bwk pam incase nk mengepam,kih3

13 comments:

Rose said...

Bawak je Umar tgk citer apa-apa pon Alice or Dragon both macam ok for kids. Nabil dulu masa bawah 2 tahun dah 2-3 kali masuk wayang tapi kene sediakan coklat, toys kegemaran dan apa-apa yang dia suka buat kot kot dier mudah boring

mama_umar said...

heheh,ni 1st xperiment,tgklah camne keadaan nnt,hope okey =)

[-suziey-] said...

hahahaa sempat lagi nk mengepam..ekeke:p

hmmm camne la yek? berjaya ke bw umah tgk wayang? xpnh lg cuba bw aQeel..tkt dia buat hal..huhu

Afne said...

sejak upin ipin the movie tingin nk bawak hana tgk kt wayang tp masa tu keadaan tak sesuai.

aritu tgk kat giant ada tunjuk alice the wonderland. tingin gak nk bawak.

naiey said...

hehhee..mesti dia happy..kalau auni, mmg suka tgk wayang..big tv dia pnggil..tp mmg kene prepare coklat, susu, air, jajan sikit...then cuba interact ngn dia time tgk wayang tu...insya Allah ok..lg2 dh besar ni..pndai dgr cakap..ugut la sikit2..kalau tk nak tgk abes tk nak beli kan aiskrim..hahahhaa

mama_umar said...

suziey!!aku berjaye!!umar ok xbuat hal,die mcm enjoy je tgk dragon tuh..tryla weh bwk aqil

afne - 1st trial aku berjaye weh,try bwk hanalah..awal2 tu kene rajin ckp sket dgn die,don worry..mane tau ok ke..

nai - ye betul,awal2 tu mmg explain sket2la kt umar psl dragon la,dragon kuar firela,nk flyla..pastu die konsentrate trusla mcm tgk tv,mknn kitorg beli nugget je,kitorg yg terlebih mkn daaa..hahaha

CatlinaFly said...

bila lah nk bwk e-ein tgk wayang neh hehe

mama_umar said...

cat,kitorg pon agak las menet plan,sbb klas kensel ptg smlm tu yg trus menuju ke alamanda,lalalalaaa

liana said...

ety, stakat ni aku dah 2 kali bwk hannah g tgk wayang..sekali citer papadom skali citer princess n da frog prince..tp x tau lah hannah x tgk habis pun..x reti dok diam langsung...tensen plak jadinya..huhuhu

liana said...

ety, stakat ni aku dah 2 kali bwk hannah g tgk wayang..sekali citer papadom skali citer princess n da frog prince..tp x tau lah hannah x tgk habis pun..x reti dok diam langsung...tensen plak jadinya..huhuhu

Manjakusayang said...

hehehe... dah tengok dah cite dragon nie... Pada ummi ler...lebih bagus Alice. Coz, Husna boleh tengok hampir keseluruhan cerita! Tp, cite dragon nie...Husna banyak cerita pulak! Coz, cite dragon ni tak ada watak2 kartun/binatang yg Husna suka.

dbalkis said...

anda diTAG..sila2kan melawat tempat saya ye :-)

mama_umar said...

liana - heheh,umar ni pon tgk mood jugak weh,naseb je aritu die okey sket

husna - mayb sbb alice ni citer die girly sket kott..yg umar ni mmg xcited tgk naga2 tu terbang kuor2 api sume tu,xkesahla kann asal xbazir duit tiket wyg,kih3

balkis - worraittt,tq