Friday, April 2, 2010

baby kembar saye =D

salam..
eeeii mcm kembarlah mama tengok kamu berdua nih!! love u both sgt2 ,hehehe..tu je nk citer

13 comments:

Syerah Omar said...

weyyy sama jek haaa dieorang kannn.mcm kembauuuu seiras.ahhahaha.muka lana dgn luqman pon sama wey..seketol sama.alat sulit jek tak sama.hahaha.

lily azliyana @ mama zara said...

mmg serupa betulla 2 beradik nih..yg penting, dua2 sgtttttt chomelllll..hihi

Nana said...

pendek nye entry ko hehe
dah kata adik badik kan xlari mana la muke tu
camne la klw damia ada adik kan heheh sure sejibik ikut muka amrul lagi heheh

Asiah Abd Jalil said...

Anak-anak saya yang dah besar-besar tu, bila tengok gambar lama-lama, semua pakat tak mengaku tu muka sendiri, semua pakat tuduh tu muka adik. :-)

mama_umar said...

syerah - smpt gak ko tgal jejak kt sini ehh kih3,aah,aku tgk mule lana & luqman pon mcm di'scan' aje..

lily - =) tq aunty,camne la muke adek zara nnt ehh

nana - ha3,aku mls nk taip,sbb tgh godek2 file lame ternmpk lak pic umar nih,tu yg trus letak..muke ko & amrul pon ade iras2 lah,damia tu mmg campuran ko & amrul,jadi nnt adek die pon acuan tang tu jugakla..hahah

asiah - heheh,masing2 x ngaku ye

~ana~ said...

zeti, dua2 comey...sweet ok...

mama_umar said...

tq ana..your 2 heroes pon encem2 belaka =)

[-suziey-] said...

eh mmg sama..tu umar masa kecik ek? :D

CHeeSYaNa said...

comelnyer maryam senyum.. gerams!

mama_umar said...

aah suziey,mase kecik2 tula muke die,skg ni klu tgk maryam ala2 mengimbas kenangan mase umar baby la,hehe

dayana - dulu lngsung xsenyum,sekarang ni usik idung sikit je dah sengihh

lachikoz said...

maryam version mancung, umar memet skit heheh tp dua2 same gorgeous! untung ety n apai ade anak comel2 mcm anak mat saleh~

mama_umar said...

ooo mamacah puji melambong2!tang idung memet tu ko refer kt aku eh..ha?ha? >_<

lachikoz said...

hahahaa! idung aku memet gak! sibbaik la afeef xmewarisi idung memet aku, harap2 nye adik2 die pn xla mewarisi idung memet mama die ni gk huhu..aminn~