Thursday, April 15, 2010

TCB 1st giveaway

TCB 1st giveaway =)

'kenapa saya patut menerima giveaway dari TCB ni'
  • saya patut terima giveaway ni sbb bonda adalah jiran dekat tapi mesra yang blm smpt jumper,jadi klu saya dpt GA ni sure kami blh jumpe kt kedai kain nilai square atau kt ice room,hahaha

7 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

gud luck..kelakar weh statement nak menang tu..ahahahah

[-suziey-] said...

good luck wei..

Nana said...

heheh sabo je la,,
good luck

maya amir said...

hehe..good luck:)

mama_umar said...

heheh,tengkiu rose

maceh2 suziey

nana-tq..

maya - tq maya =)

korg komen2 nih korg pon join jugakkan? masing2 xsaba nk dpt unta daaa..hahaha,gudluck utk korg jugak ;)

b.O.n.d.a said...

gOOd luck!!!!!!!!!!!!! =D
(tu diaaaa....tOkey da TERJAH sini buat cpOt cek) =p

jumpa kat nilai sQuare? ice rOOm laaa..zetty belanja..(sebab nak kuakan unta sekOr nih kalO berjaya) kwang3 =p

mama_umar said...

ice room?bisa diurus dong!yg penting FM unta 30 bijik,hahahaha