Monday, April 26, 2010

penghargaan dari KUIS v(><)

salam,
akhirnya terkuar jugak citer present paper smlm,alhamdulillah lega sgt dah aku ni melepasi cabaran smlm,so far bykkk lg bende aku kene bljr dari segi mantapkan lg paper work aku,presentation aku bla bla bla..heppy sbb byk info yg kami share same2,tgk kajian org,gelak2,mkn2 <- ini penting..ade part serius,ade part rase pelik,ade part rase nyampah,hihi..campor2 sumer part tu = gembire, dan agak bangge jugak dgn diri aku nih atleast aku brani nk present paper aku yg tahapo2 tu dan insyaAllah,maybe akan dipublish as journal ;)
rasenye pasni konfiden level akan tambah sketla,kot2 ade lg sape2 sudi nk jemput kann..(blh x hrp jgnla ade jemputan lagi,kui3)..time mkn xsmpt nk snap,yelah,mkn dgn vip's kang diorg peliklak tgk aku amik2 gamba nih,diorg xtau aku ni blogger mama ;p..so smlm utk acara penutup,all presenters di beri sedikit token as their appreciation lah..tengkiu KUIS..suke sgt frame yassin tu,tgh pk nk letak kt mane frame besar nih..









p/s: hrp2 klu dah siap gambar2 cantek smlm in4m la presenters,sbb aku lupe nk mntk org snapkan gamba time aku tgh present and duduk kt depan ala2 forumer ..huhu..

11 comments:

[-suziey-] said...

ooo presenter utk ni..waa bestnye..bangfa u:)

mama_umar said...

hahaha,suziey,ko nk tulis bangla ke hape tu?kih3

nadnye said...

presenter kat KUIS ker? present paper apa?

mama_umar said...

kolokium kecik je nad,paper pilot study zety ;)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

kagummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ;-)

mama_umar said...

ala diana..just a small event =)

Nana said...

wah lawa la frame tu..

mama_umar_maryam said...

aah nana,aku suke je dpt frame tuh,agak2 dah abis buku yassin kt umah blhla tgk frame nih bace =)

h4ni3 said...

salam zety
tahniah! tahniah!
tumpang vangga jugak.. hehe
best la dpt hadiah besa tu :)

mama_umar_maryam said...

tq dr hani ;)!

~ana~ said...

tahniah zt..
i know u can do it...
tumpang bangga dgn ko..:)