Saturday, April 24, 2010

SenanGnya DalaM Hatiiii

salam..
syukur3..boleh anggap setellah sem 3 aku nih,berakhirnye paper research statistik smlm yang susah gile babi membuatkan aku tersenyum balik..smlm exam kol 9 pagi abis kol 12 tghari,kuar je dr dewan smlm rase ilang separuh beban kt otak aku nih yg mmg xblh tampung byk sgt ponn,kih3..balik2,golek2 dgn umar n maryam yg mmg heppy sbb mama diorg dah xjd zombi atau misae (mak sin chan tuh..) lagi..i'm back to normal =) ..(selama ni aku x normal ke??)..then,dalam petang sket kitorg g jln2 kt tmn kt picc putrajaya..lame dah x g situ..kalini bwk mak aku,maryam dan beskal baru Umar..kemain sonok Umar..

->cewahh,beskal baru papa die belikan =)

->pasan x maryam sengih tgk kamera?

->lalalalaaa

-> x senyum langsung maryam nih


pastu bile balik umah,igtkan blhla aku tdo dengan tenang ..baru terigt yg aku kene present paper isnin ni kt KUIS, oh noooo!!!! why oh no?? sbb..sepatutnye event tu just kecik2 aje..then it shud b just an asgmnt utk kitorg..tibe2 lecturer kitorg xblh dtg,sbb clashed dgn scheduled die..to make it worse,tibe2 event ni jd besar plak siap rektor,datok datin,segale prof nk dtg plak!huwaaaa!! ni sumer ko punye psl lah shahrul oiiiii (shahrul is one of my coursemate)..dan perasaan debor nih lebih dasat dari nk exam =((..blm lega lagi rupenye aku nih..tgulah citer isnin nnt..gulp~

p/s: rupenye smlm mase kitorg kt tmn picc nih ade blogger yg cam aku,mama lyna name die,heheh..next time nmpk zety tegur2 ye =)

14 comments:

CHeeSYaNa said...

grrrr... geram tgk mata bulat maryam....neway, gudluk for esok, dear! Nanti kiter ber'bangi-kopitiam' lagik erk

::Mamalyna:: said...

zeti, hahaha...zeti, masa zeti tangkap gambo mak ngan maryam tue ler, saya pasan zeti...kami dah nak balik dah time tue...

mama_umar said...

okeh dear!..hmm..napelah xde kopibean kt bangi nihh..

mamalyna - kih3,ye ye je zety larik2 nk amik gamba budak2 tu kan? ;p

Nana said...

wah umar ada beskal baru meh la kita race ngan damia umar..heehehe

mama_umar said...

beskal damia ade reben2,ade pale katun,kang race kang tercabut sumer,hahahah

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

haah.. geram tgk mata maryam yg bulat itu, hihihi..
beshnye abg umar naik beskal.. =D

mama_umar said...

tang mate maryam tu xleh nk wat aperlah,umar pon camtu jugak,ntah ikut sape budak2 nih,heheh..rmi betul budak2 bwk beskal kt tmn tu,makin xcited si umar

unlisted_one said...

isk..isk...bulatnya mata Maryam..cute!

tak best btol bila kena present paper org besar2 dtg ni..adui..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

maryam yg semakin gebuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ... hu..hu .. nak baby gal gaksssssssssssssssssssssssssss

lia said...

cute jer maryam senyum tgk kamera.... ada ciri model alim ni ;p

mama_umar said...

ul_one -tulah,eloknye xyah vvip tu sumer dtg,kih3,sbb selame ni ckp dpn student blhla blasah ajekan..

diana - heheheh..klu diana ade bb gal lak pasni,ikut muke sapelah ye agaknye ;p

lia - model alim?konpius haku,model tudung ariani ka,munawarah ka?hahaha

~ana~ said...

cantik nya basikal umar..umar dah nmpak big boy sgt...:)

[-suziey-] said...

mama lyna? ape link dia wei..aku kenal ke..haahhaha statement tah pape..

ni kira dh merdeka ke blm wei?

mama_umar said...

ana - big bro Umar =)

suziey - mama lyna ni dok putrajaya,iskh,lupelak aku nk letak link die..xpasti ko knl ke x ..mase g ni pas abis exam sabtu lepas,pre merdeka,kih3