Thursday, April 29, 2010

==1superkids family day ==

salam jumaat yg barakah =)

yeahh..it's another gathering,but this time will b organized by http://1Superkids.com and http://mysuperkids.net/ yang ownernye knowns as Mommy Lyna aka Mommy Fahry aka superwoman or super mom or watever u can named her! together with MBP and her superb bsnes partners.. aku mmg adore la and pinjam smgt kental mommy lyna nih.. i bet most of u dah kenal dia..blogger mama glemer youuu ;) ..okeh straight 2 d point, aku ni just tlg war2kan ajelah wpon tau korg mesti dah tau jugak sob.sob..check it out!




Event: 1Superkids Club Launching & Family Day
Time: 2pm – 6pm
Date: Sunday, 9th May 2010
Fee: FREE!!
Venue: Wisma Bling Lustre, TanMing Boulevard, Tmn Meranti Jaya, Puchong (map available at the bottom)

Registration is now open for public. Just use the contact form at http://mysuperkids.net/contact/ or email to mommy[at]fahry.net. Provide details as follow:

  1. Full Name
  2. How many adults and kids

That’s all! Don’t forget to put the title as Family Day Registration.

apelagiii..klu xde ape2 plan time mother's day 9 May tu jomla beramai2 memeriahkan lagi family day nih..yg bestnyerr (meh aku tambah garam gula lagik) 100 participants terawal yg register utk family day will get spesel goodie bag from Playhouse Disney Channel !! haaa..sesuaila utk mama-mama yg berangan mcm aku ni nk sampai disneyland xsampai-sampai..dpt goodie bag pon jadilerrr =p..selain tu ade lg events lain yg happening n lotsa gifts 2 get!

Acara2 menarik:

INDOOR :

  • Aktiviti multi-skill untuk anak-anak – face painting, interactive story telling, origami, felt craft dan mewarna.
  • Talk dan demo daripada Malaysian Baby Wearers (MBW).
  • Bengkel ikatan tudung bersama Majalah NUR.
  • Sesi hati ke hati bersama Ms Maizawati (model, usahawanita, duta Avon).

OUTDOOR :

  • Bling-Bling Race yang semestinya heboh!
  • Demonstrasi dari Bling AutoSpa. Kilat kereta?

LAGI MENARIK?

  • PHDC. Yeah it’s the PLAYHOUSE DISNEY!
  • Clowns and balloons. Did I mention clownS? Yea ada 2 clown :)
  • Press. Oh yeah, event ini akan mendapat liputan pihak Harian Metro, Mingguan Wanita,NUR dan Pa&Ma.
  • Bintang AF akan turut serta!
  • Peluang bertemu blogger yang tersenarai dalam 50 Blog Terbaik Malaysia Pilihan InTrend.
  • Berpeluang shopping di gerai2 yang mengambil bahagian.
Align Center
ooh, plus ..xsemestinya yg dah ade family je blh join, yg single mingle double trouble pon boleh joinn,heheh..siap ade pencarian model tudung lagi utk ganti WARDINA tau! sbb wardina xdpt dtg..bz exam mcm aku aritu kott,kih3..yeay! i dah merdekaa ;p..klu korg pon mcm aku jugak, buta jalan heheh,ni peta nk kesane


pastu utk BF'ding mommy diva mcm aku nih, ade bilik utk kite kt situu..surau pon ader..dan paling pentinggg makanan pon ade!!! tapii dialu2kan utk kite bwk la potluck2 ..korg kan teror masak..korg tau,bkn aku..hihihihi..k lah..sape2 nk g btau aku eh,kite jmpe kt sane insyaAllah =)


p/s : 9 May mother's day..29 May bday aku..tibe jek enterprem ;p
p/s lagik : ade lucky draw jugak, yeay!!

13 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

dpt juga info & sms dari lyna psl event nieh .. tp x sure leh pegi ke tak .. ada wed family date day ;-(

dbalkis said...

sesungguhnye ko memang dah tambah garam gula ajimomoto segala kat event ni..buat aku pk seyes sama ada nak g ke tak mo..ko cnfm g ke zety?

** atie + aisyah ** said...

alahai ade gath..bestnye... tapi takleh join .. 9/5 ade 3 kenduri kawin...sory geng...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kita pon nak p..jumpe di sana...insyaAllah....:-)

mama_umar_maryam said...

ye ke diana..xperlah..insyaAllah blh jmper next time =)

balkis - u jump,i jump lah..takat ni mcm 70% going ;)..jom la!

atie - umang aiii..3 sekali hah!hehe,its ok atie..next time kite senggol2an yer ;)

mama_umar_maryam said...

mek rose!! okeh2,jmpe sane! bwk sling baru ka??? <- nada jeles nih..ade buat babywearingnye session kan? bestnye

[-suziey-] said...

have fun!

mama_umar_maryam said...

suziey, jom g nk? ker ko ade hal jugak on dat day?

AtieSalehah said...

alahai..nak join tapi takleh laaa..hubby ada kelas....

mama_umar_maryam said...

hai atie =)..oo ye ker..xpelah,next time mayb blh jmpe jugak kan ?

unlisted_one said...

jumpa nanti dear!!!

mama_umar_maryam said...

ul_one : okeh,of cos!

麻辣鴨血Maggie said...
This comment has been removed by a blog administrator.