Sunday, April 4, 2010

library kecil ngidaman ku



salam..1st of all ni bkn bilik kt umah akulah..smlm jalan2 kt midveli masuk kt mph jap,sgt2 enjoy tgk buku budak2 yg byk dan bersepah2 tu..jd tertimbullah keinginan nk wat 1 corner kecik khas utk Umar & Maryam buat mini library diorg..tp kt area mane xtau lg..hmmmm..just wish that one day i'm able to make this become reality,i will and i will!

17 comments:

mama tisya said...

aku ingt dh siap kt umh ko td...best kn kalo dpt mcm ni

CHeeSYaNa said...

dulu ko kata nak wat baby room.. ni nak wat reading room plaks.. adeh adeh...

[-suziey-] said...

insyaAllah..di mana ade impian disitu ada jalan..ecewah:p good luck...

mama_umar said...

eryn - klulah dah siap wajib aku wat kenduri 3 ari 3 mlm,hahahah

dayana- dua2 nak aci x? ;p

suziey - tq weh,tulah,xper..berangan je dulukan ;)

Nana said...

klw umah beso mcm umah ko bole la wat mini libry klw umah mcm aku libry tetap amrul dalam toilet muahahah...asal msk jamban bawa bahan bacaan

lily azliyana @ mama zara said...

Arghhh...tantek3x..nak jugak boleh???hahahaha

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

cantiknya ..kalau umh beso mmg bleh .. sweet jer buku2 tersusun gitu ;-)

HaNiE said...

haah cantek sangat id bilik ni, suka la tgk id umah yang cantek2, mampu berangan je dulu, yang real punye tak mampu lagi, hehehe..

mama_umar said...

nana - umah aku idakla besa mane,just nk wat corner kecik je tepi tangge ke,hehe..okla tu toilet 2in1 hahaha

lily - buleh2..nntkan blh buat 1 corner kt umah baru zara kan?bestnye laaaa..

diana- klu umah kecik ke,sederhana ke pon blh diana,tp tulah nk susun kasik kemas dan nmpk kononnye luas tu yg pyh sket ;p

hanie - tulah mar,berangan aje dulu,free lgponn,hahahaha

AISYAH HANI said...

Kalau ikutkan hati teringin jugak mini library camtu tapi bila pikir balik tahap kesepahannya nanti, pendam dulu le hasrat murni tu..

mama_umar said...

syani - bab sepah tu mmg xblh elaklah..budak2kann,xper slow2 train diorg kemas balik ;p

~ana~ said...

zeti-jatuh cinta tgk gmbr ni...best nya klau umah kita cam ni kan...tenang je tgk...

mama_umar said...

yes ana..simple-kemas-cool,hehehe..insyaAllah,klu ade rezki lebih masing2 nnt blhnye kite buat,xdpt sebijik tiru,sipi2 jdlaaa ;)

Delima said...

wah lawo ler.. leh aku cilok idea nih.. kalo nk wat kat rumah aku bleh, ade dah sudut kecik tu.. tp nk kene bli rak ler... hurmmmm...
tp si hannah tu bg le rak buku beso mana pun, last2 dia pi bw buku dpn tv gakkk, adeih

mama_umar said...

samelah kt sini weh..penat aku ngutipnye,stat dari depan toilet mencecettt sampai ke bilik atas,huhu..beli rak simple2 je fiza

lachikoz said...

weih aku pn teringin nk wat gk..tp dok umah mertua..how???

mama_umar said...

esh - ko kan beli umah kan..bestnyerlah..nnt aku tmpg tgk ko renovate yee..huk3