Sunday, April 11, 2010

pagi-pagi dah memBEBEL !!

salam..
mulut senyapp ajek,tgn je tut tet tut tet menaip kt sini,heheh..ooh bulan april yg sgt bz..hingga sesak,semak kepale aku nih..tp ade sorg kwn aku kate " bz konon,sempat je blogging, g jln2lah,bla bla bla.." amboi2..hengat aku ni robot cap itik ??! xbley nk bersosial langsung? tapi aku idakle marah dgn kwn aku nih,die ckp dgn nada gurau dan mengusik aku,sbb aku asik2 kate xde mase nk buat dan siapkan itu dan ini ..ala c'mon arr..xkan xbley nk enjoy skett kannn..kannn..k lah, nk taip list kebizian bln april nih :

10/4/2010 : ada exam SPA kt MARDI, UPM ..tp x g sbb menjage anak yg xbaper sehat dan rasenye aku mmg xbolehla nk jadi pegawai ape2,hahahaha

15/4/2010 : due date utk menghantar 'sesuatu' dan due date utk hantar asgmnts UKM utk markah final

16/4/2010 : presentation kt UKM also for final's marks,again..

22/4/2010 : presentation kt UKM also for final's marks ->yg ni mmg vommit blood laaa

24/4/2010 : final exam utk paper research & statistic dimana memerlukan kepakaran menggunakan calculator saintifik yg aku terkedek2 nk tekan..abisla akuuuu

26/4/2010 : dijemput utk present paper kt KUIS, auww! bolehka mama Umar & Maryam neh?? abisla akuuu,again..

bz ke camni?hehehe..aku je kot yg pasan..xpelah..all d best zety!

p/s: pas setel sumer2 nih terpaksela aku amik cuti 3 ari 3 mlm berturut2,baru puas atiii =D

13 comments:

Nana said...

mak aih bz nye schedule kalah wakil rakyat heheh

Nana Aris said...

salam kak zety..biase bce je cite2 akak ni..arini br nak komen ;)

akak amik master ape ek..habes bile tu..

[-suziey-] said...

hmmm aku tertanya2 nih..ko keje ape? presentation utk ur viva or ur student?cam konpius..ko lecturer ek?hahahaa..

hmm..15 april tu due date utk jwtn kosong KUIS..ekekek:p

wei aku pn xg exam SPA..malas la..jln2 lg best..hahhaha

mama_umar said...

nana - wakil rakyat tgk schedule aku cenggini sure die kate " ala kepoh la minah neh" hahaha

nana - alaa..nape arini br komen??haha,psiko aku neh,master bese2 je dek..abis taun akhir nih,insyaAllah,gulp

suziey - aku mmg kije,blaja part time,tp asgmnt2 yg bykk tu buat aku bz mengatasi kije2 mengajar aku ni haa..viva mayb bln 9 or 10 nih..oiit!!nape reveal due date 15hb tu???hahahah

Nashays said...

cepat2 buat yg "sesuatu" itu :P

mama_umar said...

shar - that 'sesuatu' tu dah on d way =)

Manjakusayang said...

wa...buzy yer...dah terasa kita betapa buzynya, coz semuanya memerlukan persediaan. Selamat membuat persediaannya...

mama_umar said...

kimm - yaaa tang preparation tu xtahan tuh..huhuh..doakan zt ye kimm =)

~ana~ said...

bz nya zt..gud luck yea..pedulikan cakap2 org tu...xkan asyik nak buat keje je...xleh nak bersosial lgsung..huh3x..

mama_umar said...

ana..diorg xtau yg kdg blogging ni blh jd terapi sedikit sbyk blh release tense jugak,kan? =)

ita cutevirus said...

uuuiii...
bznyer.. cayalah zety... mama+wifey+student+worker.. peerrgghhh.... 4in1 tu...
bagus... bagus..

mama_umar said...

ita - demi kuarge ita..huhu,pahit maung sumer terpakse jugak telan,utk org2 tersyg kan? yg pentingg..heppy2 selaluuu,hihihi

CHeeSYaNa said...

chaiyo! Chaiyo!