Wednesday, April 7, 2010

saya MENANG!saye MENANG, yeay!!

salam..
Alhamdulillah3x..heheheh..tegezut nih,tgh dok jln2 blog org tibe2 mate aku tersangkut kt n3 catlinafly neh..aiyok,sungguh xsangke,contest yg cat buat dah ade pemenang,dan name Mama Umar telah dipilih oleh mr random dimana sekali lagi aku mcm nk terjun tingkap x caye sbb aku ni j.a.r.a.n.g la bertuah cenggini,lagi2 klu bab lucky draw ke,mmg big L lah..heheh..apepon tengkiu sgt2 pd catlina..oh ye,aku join kategori A je sbb aku xpki babywearing tu kan..so,utk yg kategori B dptla voucer rm50 dr snugbaby tuh,wowwy!bertuah si ibu tuh =)..jeng3..meh aku cnp n3 result dr blog catlina yeah (mntk ijin ya cat..)

Pemenang Nur Dayana Insyirah First Birthday Giveaway!Tahniah!

Tadaa...tak sabar tunggu esok nak announce!Dup dap dup dap..bukan peserta je berdebar!Aku pun same!Here goes.....bismillahirrahmanirrahim...

Pemenang Kategori A
(jumlah peserta 60 org)

No 20: Mama Umar!
dicabut oleh Mr. Random.org....Tahniah!!!!!

adiahnye ??

Hadiah bagi Kategori A (1 pemenang)


1 x U.S. Softplay First Word Block Cloth Book
1 pasang leg warmer jenama Combimini "I luv Mum"
(Pemenang boleh pilih samada nak Rainbow Stripes atau Black and White Stripes)

bestkan? suke sgt dpt cloth book tu sbb baby Maryam mmg skg tgh suke memulun watever yg lalu depan mulut die..legging tu plak suke yg rainbow stripes tuhh..yehuuuu =D..

p/s: so utk kwn2 lain hrp2 rezeki korg pon murah jugak utk sape2 yg join contest mcm nih,sonok kan,kawan pon bertambah ;)

15 comments:

dbalkis said...

ha aaa..congrats..tadi saya nampak gak kat blog catlinafly..congrats!!!

Afne said...

congrats zet. aku dr aritu nk join kategori b siap dh tepek sidebar tp asik lupa buat entry..

mama tisya said...

tahniah2...guna mr random ni nasib2 je kn..aku pn pernh sekali je bertuah thru mr random..no ko tu dkt gk ngan aku...tp mr random pilih no ko..hehehe..tahniah sekali lg..moh join byk2 contest lg..memeriahkn suasana

Nana said...

wah beznye menang!
heheh tunggu GA aku lak tgk ada luck lagi tak heheh

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

aku suka tgk org join memacam contest .. tp aku nie satu pun x sempat nk join ..huk..huk ;-(

mama_umar said...

balkis - heheh,aku pon mcm xcaye mule2,biar betikk..dok pikir2 kot aku teranta salah nick name ke ;p

afne - tulah,aku tgk bbwearing nih tingat kt ko dgn kakzam,dan yg terbaru syerah,hehe,xper,blh try lg next contest

eryn- tuler,dekat je name ko dgn aku,tp kokan dah slalu menang,kasik can la wehh,hahahah

nana - aiyoh nebes nih,tertunggu2 aku sovenir dari negeri mane ;)

diana - alah diana,aku pon dulu camtu gak,liaat je nk join,klu join pon sbb kwn2 mcm eryn sume tu,skg ni suke je nk join tp xdela sume ..tgk mane yg sng aje,heheh,just take ur time dlm 5-10 minit pon xsampai,tryla diana ;)

SyaNa said...

aku nak sgt join GA blog kawan2
tapi diri ade lah pemalas
hahahaa padahal syarat senang tp mood tarak mari
bg can member len la :)

CatlinaFly said...

mama umar: jgn luep email sy utk urusan penghantaran hadiah ye!sy jeles dgn hadiah sendiri!aci tak?ekekekeke..TAHNIAH LAGI SEKALI!

mama_umar said...

syana- aku pahamm,dulu aku penah di situasi ko,kih3

catlina - sendiri jeles jugakkah?hihi,ok,nnt saye emel okeh?tq2 vr much

[-suziey-] said...

heheh congrattes wei..aku pn suka sgt rainbow legging n cloth book tu..jgn plak ko yg bedal..ekeekek;p

mama_umar said...

suziey- takut kang mlm2 apai kene bacekan dulu bedtimestory dgn cloth book tu baru aku tdo,kah3,lawokan rainbow stripe tu?blh match dgn byk baju ;)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

salam..thanx drop by kat blog kite..

hehhe..tahniah ye..rezeki anak..:-)

dah follow u..keep in touch ya..salam perkenalan..:-)

mama_umar said...

okeh rose,jgn lupe share citer beli ape dgn voucer tu ye ;)

nadnye said...

tahniah zety...

mama_umar said...

heheh,tq nad,terbace ur komen kt cat's psl name i..confuse cat,heheh..tp nad pon slalu ade lady luck kan ;)