Wednesday, April 21, 2010

E.X.A.M M.O.D.E



Salam..
1stly nk say sorry to myself & others sbb lately aku kurang melawat blog,heheh..sebabnye aku tgh dlm mode nk bersiapsedia utk presentations dan jugak final exam..toing!toing! padan dgn muke diri sendiri sbb las menet keje..jadinye, dengan penuh sukehati aku akan bercuti esok,jumaat sampai selase (huiyoh,mcm cuti raye pulak dah) utk sesi terapi dan tenangkan diri tidakle tenang kalau dah kt umah nnt dengan 2 org budak tuh..rasenye klu nk stadi kene jauh dari umah kot..or aku cube utk invisible kan diri dari pandangan 2 org budak dan bapaknye tu..or maybe utk ilangkan nebes aku akan jalan2 ke 'umah' kwn2 blogger ?hehehehe..

oklah..pas aje abis exam mode ni nnt aku akan bergumbira lalalala dan menjerit2 kt sini dan 'umah' korg..boleh? akhir kata,... doakan aku =)

14 comments:

momguess said...

gud luck dear

lia said...

gud luck beb

[-suziey-] said...

good luck wei..exam master ke wei..caiyok2..cpt2 struggle for the flying colors..nnti bole berjimba di hari convocation..ni kasi semangt nih:)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

good luck zetty ;-)

Afne said...

dearie zet, wish u the very best of luck!

dilot said...

tenang2 hot mama! perang minda je sume tu...hehe.

Gud luck dear. don wori urself so much. InsyaAllah semuanya akn baik2 aja~~

dbalkis said...

gud luck2..Insyalaah berjaya!! (sokongan moral ni sebenarnya ada lagunye).turn on ur speaker...like "Insyaallah berjaya!!!!" macam le ko dengar aku nyanyi kat ko kan...

CHeeSYaNa said...

ko stadi kat rumah.. budak 2 orang tu tak anta kat bbsitter ker?

~ana~ said...

gud luck zt....

mama_umar said...

thanx korg sumer,huhu,ni tgh rilek sat tu yg blh bls komen korg kt sini,jgn riso nnt aku akan terjah umah masing2 ye...rindu nk bace ttg korg =(..
aku nk exam master aku kt ukm skg ni,stadi kt umah jelah sbb klu stadi kt tmpt lain xleh nk duduk xsenonoh2,hahah,budak2 alhamdulillah..memahami sgt2,maryam mmg kaki tido dari kol 10 pagi smpi tghari,Umar main dgn atok dielah..
tq again 4 all d wishes,lebiuols ;)

Mommy Lyna said...

Musim exam skg kn? Sana sini org exam. Hehe. Goodluck dear!

mama_umar said...

tq mommy lyna,yer,musim exam,dan dah abis dah ponn,yebedabeduuu

unlisted_one said...

exam mcm mane? dah habis ke? hehe..

AtieSalehah said...

good luck!!!