Sunday, March 7, 2010

RM 300 dari radio Era ?

salam..

klu dah xde rezeki nk buat camne kan,heheh..mlm sabtu lepas igtkan bolehla dpt rm300 dari skuad Era,kebetulan mase tu diorg stop kt depan hostel KPTM Bangi,kitorg lak on d way nk g mkn kt village view,dgr je radio apai kate jom try nak..kot2la dpt rm 300 main teka lagu,sekali xde rezeki..ramai yg join so kene main osum (betul ke eja ni?),aku pon try gak laa,kalah gak,so kitorg pon masuk kete trus la nk g mkn..jadile dpt majalah kosmo,air twister amik 3 botol, dgn jajan2 lain..suke gak aku stop and join skuad radio2 nih..masuk ni rasenye kali ke 3 kot,alang2 dah benti depan mate =)..then,sempena dengan bday papa mertuaku kitorg g mkn2 je mlm tu..eppy besday papa!!



-gamba amik pki hp je,gelap xnmpk ape,ni tgh men game super hero

sabtu plak, g masjid besi kt putrajaya sbb cousin apai nikah kt situ..sgt2 cantek dan baru masjidnye,mmg berkilau2 la kubah masjid tu dari jauh..pengantin perempuannye pulak junior aku mase kt SHAH Pekan dulu..hehe,jmpe skoolmate yg dah jadi sepupu =) ..xbwk kamera aku nih sbb handbag aku dh penuh dgn pampers2 budak2 ni..jd snap2 gune hp aje laa..









ahad plak reception belah pengantin perempuan kt s.alam, buat kt wisma pkps..dptla merase Pak Abunye catering..pelamin yg sgt2 indah,aiseh..berangan la aku nk sanding sekali lagik ;p





- lovely gifts =)

again, tahniah to our cousins, dr ariff & dr farah..and to farah,welcome to the family =) (i mean, Bangi's family laa..) next week kenduri belah Bangi plak..aku mmg suke kenduri =D


p/s: tgk gamba2 nikah diorg,pehhh cantek gile!!!



8 comments:

~ana~ said...

zeti,cantik nya pengantin...sweet je...

Nana said...

aku pun suka g kenduri kawen, xpenah miss la..klw ada hal je aku tak pegi hehe

aku penah gak kejar skuad era, paling mahal haduah penah aku dapat set barangan gillete harga RM150

mummy_ayu said...

cantik nye pengantin....

mama_umar said...

ana - aah,pengantinnye sgt berseri2 =)

nana- hahah,aku sbb skuad era tu tertonggok depan mate je,rugila klu xjoin kan..uish,mahai tu rm150,aku rase plg best aku penah dpt cd ct dgn mnasir

mummy-ayu- bile tgk diorgkan kite pon terase2 nk sanding sekali lagik ;p

momguess said...

pergh!!!!
door gift nyer cantik banget
kuzie catering ni mesti mahal kan
sbb taraf artis gitu


apy bday 'papa'
hehehhe

CHeeSYaNa said...

Junior kiter ke, Zety? Saper? Door gift tu gelang ker?

mama_umar said...

ina momguess- heheh,den pon mampu tumpang mkn yo lah...

dayana- aah,farah razali,aku rase umah aminuddin kot..bapak die datuk la weh,xpelah,baik budaknye =)

mama_umar said...

lupe lak dayana,doorgift die gelang kristal,tantekkk