Sunday, March 28, 2010

fuyohh..hensem betollah mamat nih

salam..


pehh anak bujang ku ini..jln2 kt pavilion sabtu lepas,pow papa die beli topi,pastu bile pki je topi tu otomatik trus berubah attitude die!! tangan dua2 masuk poket,jln menonongg je ke depan,x mcm budak umo 2 taun 3 bulan dah mama tgk..mcm umo 23 aje,huhuhu,org2 keliling ramai tegor Umar nih esp anak2 darelah..anak2 bujang pon ado gak tegur, aiyoh,tertarikkah??oh noo! ..heheh,bagus gak Umar pki topi tuh sbb die igt die dah besar..idakle larik sane sini nk pengsan kitorg dibuatnye..psikologi btollah =D



p/s: igt nk bwk anak bujang ni jln2 la tgk wayang citer jumbo biru tu ke..baby maryam tgalla jap ye cayangg..kasik can kt abg nk manje2 sket dgn mamapapa =)

28 comments:

ita cutevirus said...

ahahahahha..
sorry zety.. ita gelak dulu.. macho betul la abang nie... waahhh.. da pandai bergaya.. abis la mama pasni abg umar asek nak bergaya je... papa pon nanti asek kene pow ajerk.. huhuhuhu...

p/s: zety, amek award dari ita ek...

** atie + aisyah ** said...

abg umar yg macho... hehehehhee

mama tisya said...

amboi kemain mamat ensem ni jln seluk poket ye..tu gaya org kayo tau...heheheh

Nashays said...

encem nyer umarrrrrr

mama_umar said...

heheh,tq ita..nnt zt amik award tu,udah mcm bintang fofular pulak amik2 award nih..bujangku ini mmg,dtg time nk bergaye sakan bergayelah,dtg time nk pki pampers je nk soh pki baju pon payah!

atie - tengkiu aunty atie..macho camne pon bantal pooh ttp dihatii,hahaha

eryn - tulah,ntah blaja dr mane jln camtu,kot2la btol2 jd org kaye 1 ari nnt insyaAllah,hihihi,bolela mamapapa numpangg

mama_umar said...

shar - kitorg jln blkg die ngekek2 gelak,konon jalan kt depan mcmla tau nk g mane..heheh

Afne said...

pheewwwiiiiiiitttttttt!!! encem nya umar. btl2 lagak okb.

aku ada hati gak nk bawak hana tgk alice in wonderland.. dkt je pun dlm giant ada MBO tp babysitter tak jaga haziq on weekend.

Nana said...

hamboi2 ko..gaya ngalahkan org besar
weh ni bole wat calon menantu ni
ko sudi tak berbesan ngan aku?kekekekek

Suhana Shahril said...

kekeh..cam hero malaya jer..sok2 nnti suker menari shuffle lak

lily azliyana @ mama zara said...

wahhhh..mmg ada gaya la abg umar ni..jalan siap seluk poket tak tahan tuh..=D

mama_umar said...

afne - siap jeling kt org yg tegor die tu lg kitorg xtahan wehh,lawak tol bujang sorg nih,tgk wyg mayb nk g ari kamis nih,xtaula misi berjaya ke x,heheh

nana - i sudi je damiaa,youuu? kih3

suhana - skg baru pandai nari goyang2 montot je umar,kih3

lily - itulah..kelaka sgt tgk budak kecik pasan besar tuh,hihi

momguess said...

fuyoooo
tangan xnk kuar poket tu
macho lah beb!!!
auntie nk ngorat boleh

mama_umar said...

aunty..saye tau aunty tgh berdarah manis,jgn cpt tergode dgn saye,kih3

liana said...

fuyohh..umar..kan main lg..tgn masuk poket yg x tahan tuh..control encem ka tuh...hehehe

~ana~ said...

x tahan tu...tgk umar masuk dua2 tgn dlm poket..cam big boy je..

CHeeSYaNa said...

chomel nyer umar nie... umar tak tanyer ke naper tak bawak adik?

CatlinaFly said...

aduh..tak tahan...name dia tgk jalan gaya gitu tu?masuk poket lagi..adeh deh..memang hensem & bergaya!

CatlinaFly said...

*name =mane

lia said...

tahan dia nk pakai topi ok lah.... sbb ada budak yg xsukak benda atas kepala ;p

iz-AnN عبداللطيف said...

hehehe...tak lama lagi dapat menantu la ko zetty...ihikss

[-suziey-] said...

fulamak..ensem..ala2 yb dh ni..ish terpikat nih..

mama_umar said...

liana - umar otomatik mengontrol pas pki topi tuh,heheh

ana - mule2 1 tgn,pastu kitorg tgk dah dua2 tgn masuk poket,heheh

dayana - mase kt pavi nih bwk maryam skali,tp nnt nk bwk tgk jumbo biru tuh maryam tgallah..xtaula weh jd ke x plan tuh

cat - xtaula cat,tgk kt tv ke,tgk org keliling ke ..

lia - heheh,xla lame topi tu atas pale pastu die campak je soh adek die plak pki

izzan - kih3,cpt benor lak aku nk dpt title makmertua nih

suziey - hihihi,aunty pon terpikat ka?lwn sama itu aunty momguess ;p

lachikoz said...

fuyyoo mcm golfer la umar, cayalah~

mama_umar said...

mamacah - umar asik rembat topi apai je tu yg belikan die 1,hehehe

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

encomnyer

mama_umar said...

macehh aunty yg beautiful =)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

fuyyo..
machola umar nih..
jln pon siap tgn dlm kocek tu.. =D

mama_umar said...

heheheh,ade time die mmg macho sketla..tp kejap ajek ;p