Monday, March 8, 2010

BARANG AKU DICURIK!!!

salam korang..

kt opis ni rupenye ade makhluk pjg tangan aka perompak low klas..mentang2la aku jual kasut budak terpakai dan dalam kuantiti yg byk ko igt aku xperasan kasut tu ilang..aku xhalal ko amik kasut tu, eeiii low klas btol!!!!..xpelah..biar Allah je balas,aku mmg xnmpk,tapi Allah nmpk..aku pon cuai,dok biar je kotak tu open, yelah,sbb selama ni mmg xde pon org sudi nk curik barang dagangan aku..sob..sob..jadi aku nk letak balik kotak tu dlm kete,sbb aku dah x caye nk letak kt opis ..apelah punye manusiaaaa


p/s: walau camne pon aku kene responsible pd brg2 aku dan byr pd cousin aku sbb tu brg2 die,penat2 die je shipping dr UK mntk aku tlg jual..xpe..mungkin ade hikmahnye

21 comments:

momguess said...

huh!!!!
gile lahhh
santau jer
heheheheh
sian ko kena byr kat kazen ko kan

mama tisya said...

sbr je la...simpan dlm kete bahaya gk...simpan kt umh pn bahaya gk tp kena ati2 la kn...

** atie + farid + aisyah ** said...

mak ai... dah tua2 pun nak mencuri.. sabor ye zety

Sidratul Muntaha said...

adoyai..
sangap tol..
nampak sangat kemaruk..
eii..
aperlah..belialh..
jgn mencurik.
ingat takde kena musibah ker klu mencuri - curi nih?!

Manjakusayang said...

AYO..YO... SIAPA PUNYA KERJA... Entah2 dia nak beli...tp tak ada duit kot! Tu dia ambil (tanpa izin). Tunggu gaji nanti dia bayar kot! Dia tak tau ker hukum mencuri tu! his..his...

iz-AnN عبداللطيف said...

ala...siannya ko zety...tapi yang aku lagi siannya ko tak bitau pun ko jual kasut budak tu...ishhh sdih ar gini....

Sari said...

kat opis ksari pun same tapi ader musim...yg lawak mggu lps muffin atas meja pun kena kebas...grrrrr

Afne said...

sabo zet. dulu opis aku masa ramai bdk kontrak pn mcm ni. duit.. sweater pn blh hilang!

Nana said...

satu opis pun ada yg nm merembat?tp tu la..kita bukan leh caya kan satu opis ke apa, xpe lepas ni kena beringat2 la

lily azliyana @ mama zara said...

iskk..siannya..byk ke yg die amik..dh ade suspect lom..huhu

nway, byk2 sabar ye Zety..

mama_umar said...

ina momguess- aku pagi2 dah memekik kt opis saje ckp kuat2 AKU X HALAL SAPE AMIK KASUT TUH! puas ati den

eryn - nyesal gak aku letak kt opis,sbb sblm ni xpenah jadi weh

atie-itula pasal,dah tuaaaa makin menjadik plak

mama_umar said...

ayu - tu bkn sangap lg dah,terkutuk bebenor dah,hahahaha

kimm- zt xkesah pon klu nk byr 3x ke,4x ke..asal jgnle curik..

izzan - huhu,aku mmg blm uplod gamba2 kasut tu kt kedai blog aku..weh,smpt lg kan nk join contest ko?hehehe

sari- ya rabbi,muffin pon amik?gile lah..

afne - org mcm ni agaknye mmg dari kecik kot tebiat die merompak,nauzubillah..mntk jauh dr keturunan kite sumer

mama_umar said...

nana - ye nana,1 opis,tp dulu xde tau kes camni..skg ni je..jeng3..ade saspek!

lily- sepasang je lily,agaknye die igt zt xpasan sbb mmg bykk kasut2 tu..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

adehhh .. poyo la ... ambik2 curik brg org nieh .. aku pun selalu gak tinggal brg client kt ofis .. nasib baik ok .. coz ofis ada cctv

liana said...

x de benda lain agaknya dia nak wat tu ety...len kali pasang cctv lah..senang nak tgkap sang perompak itu..

Fid said...

kat opis pun mencurik ka???
kasut???
huh!

mama_umar said...

diana - kene hati2 la pasni,lesson for me ;(

liana - cctv khas psg kt meja aku je ;p

fid - ye..kasut..sgt2 keji kan?g la rompak bank ke kedai emas ke..

~ana~ said...

sengal...xkan kasut pun nak curi...xde keje btul la...sabar ye zeti...nnti allah balas la perbuatan tgn pjg nya tuh...

zety said...

ana - biar Allah balas kan ;p

zaza said...

sengal.. sabar je la..

mama_umar said...

ye zaza,perompak itu sgt2 sengalll,huh,penat dah aku menyumpah..