Thursday, March 18, 2010

DaRa PuJaaN dari mane ni ??



tgh godek2 pc ni tibe-tibe nmpklak gamba mase mude belia dan dara nih,hahahaha..ececeh,kemain ayu posing cenggitu..ni gamba mase bertunang 20.05.2006..ape motif aku letak gamba ni? xde ape2 motif ponn,cume tersenyum sendirila tgk dan terigt2 waktu nk tunang dulu2..yg mekapkan dan alterkan tudung aku ni,kwn aku waney namenye..die pon dah kawen dan tgh preggy .. tu je nk citer mlm ni =D ..sweet dreams sume

23 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

phewittttt..ayu nye cik puan zetty masa muda yek..tapi..skang pon ayu jugak..hehehe

klu dikenang2 balik, mesti rasa tk sangka 'anak dara' yg berposing ayu tu skang dh jadik mak org anak dua kan..=p

Nana said...

owh..gambo ko la rupanye aku tgk kt pcm masa mula2 join dulu, aku dlm ati ckp lawa budak ni hehehhehe

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

seriusss sweet .. ada iras2 dato CT .. awwwwwwwww .. i loikeeeeeeeeeeeee ;-)

mama tisya said...

sama ngan nana gk..tgk kt pcm time tu tk kenal..lawa2 tp skarng pn lawa gk cz ko suka senyum...ehhehe

Diarihatiku1976 said...

ayu nye cik puan zetty masa muda..

mama_umar said...

lily - ayu untuk amik gamba je tuu..heheh,lg 1 sbb kontrol dpn bakal famili ;p

nana - haa,aku tau2,ko ke sape ek siap tanye mate bwh tu sembap xcukup tdo,hahahah..pastu gamba kawen aku pon ko yg pasan jd banner kan?kan?mmg ade kimia la kite nana hahaha

diana - dato ct? OMG! agak2 dato k tgk i terkesima x?klu tgk yg versi skg anak 2 idakla kottt,jeling pon x hingin,hahahaha

mama_umar said...

eryn - rasenye tu la kot 1st pic aku ltk kt pcm,zmn tu kan zmn kegemilangan/keglamoran pcm,hahahah

ina - aloloh..ayu ekk..beseler,tgh disunting..malu2 kucingla iii,kih3

HaNiE said...

alolololo tiutnya dia.. hahaha besa ar tgh nak di lamar kena la ayu sopan santun, kang kalo ganazz sangat, mak mertua reject plak kan?? hehehe pape pun ko mmg la ayu dulu, kini dan selamanya ^_^

zety said...

ececeh hanie..mehla aku banjer >_<..kembang montot dah ni

Manjakusayang said...

ayunya...sangat2 berbeza :)

mama_umar said...

kimm..alu arrr ;D..beza ehh..

papa maryam said...

peee weet!!!

mama_umar said...

len mcm je papa maryam ni pewit2 iii ;p hahhahaha..ni mesti awak pon tersengih2 sorg tingat mase kite nk tunang kan?

Nana said...

hahah..ye la time aku ronda2 cari pasar ramadan area rinching tu aku terperasan banner kt butik kawen tu mcm aku kenal je..tp time tu blom kenal mesra mcm skang la kekekekek

mummy aryan syamil said...

mase ko bertunang,aku br kena msk merisik ekekeke...

dbalkis said...

My Dear,

I awarded you with Beautiful Blogger Award.. Check it out ya..

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

comel sungguh

mama_umar said...

nana - skg dah mesraa kan?kan?heheh,agak2 banner tu sure dah faded dah 4 taun woo ;p

shiera - owh ye ke..sure gambo lg ayuu ala2 kucing gitu..kene risik debornye len mcm kan yang?

dbalkis - owh,orite2..dgn banggenye aku akan amik,maceh dear ;)

Nurul 'Ain Mohd Amin said...

feeewwwiiitttt!!!jom menari lagu bollywood???hahahaha...

[-suziey-] said...

cewah...awek cun la..ni la rupe maryuam bila dh beso nnti..ecewah tetiba je nk selit iklan tu...ekekeke:D

~ana~ said...

cun siut....heh3x..

momguess said...

muda belia + cun ko!!

mama_umar said...

crazybeautiful - u pon cun jugak,x mcm dah ada 3 anak tau ;)

ain - hahahaha.ko igt lg peristiwa kite menari lagu hindustan ituh?gile lah,hahahaha

suziey- maryam dah beso laen sketlah..hahahah,dgn anak pon xngaku kalah

ana - kih3..maceh2

momguess- muda,belia dan masih dara lagii..ketika itulah..hahahah