Thursday, March 25, 2010

ice cream di ice room,grrrr cooool!

salam,
just nk share 2 ari lepas mkn kt ice room kt nilai square ni haa..tang pilihan2 ice cream mmg aku bagi 4.5 bintanglah, tang mknn lain pd aku 2 bende je yg sedap, nasik goreng kampong dengan masak asam pedas die..lain2 x besh!boooooo..(ade ke sukusakat owner ice room nih bace kt sini?hahaha)

ice cream fresh strawberry kt ice room


set nasi putih + asam pedas dalam buluh betung


yeayy!!! smlm order plastik utk simpan ebm (3rd time buying) dengan membrane utk pam medela harmony aku kt enjoybreastfeed, sekali dpt free gift 10 botol bumble bee nih,tq!tq! (agaknye die kesian dgn aku kot,plastik memanjang abis ;p )

13 comments:

Nana said...

cop2 ko duduk nilai ke?

unik nye asam pedas dalam buluh buatnye buluh tu ada lubang abes kuah dia ko makan je la isi hahaha

mama_umar said...

choppp,aku kije kt nilai,dok bangi lama ,heheh,aah unik letak asam pedas dlm tu,seb baek buluh tu xleh kunyah,heheh

lily azliyana @ mama zara said...

nampak sungguh yummy eskrem itu..lame dh tak dating ngan hubby smbil makan2 eskrem kat tpt best..stakat eskrem rm1 lalu dpn umah tu slalula makan..ekekekke

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

unik ler rest. nieh ... adeh lama beno aku tak mkn ice cream .. huwaaaaaaaaaa

Nashays said...

ice room hanya untuk org yang tak sakit tekak ye..

tang plastik susu tu, elok laa cepat abis..tu maknanya ko adalah pemerah susu tegar...;;)

lia said...

aiskrim 2 berjaya buat nafsu aku membuak2 p beli kah3...

Afne said...

bestnya shopping!

Delima said...

ko saje tayang eskrem tu sb nk kasik aku terliur kan?

aku ubat hatiku yg lara ni dgn eskrem paddle pop.. huhu

b.O.n.d.a said...

Ohhh..eskrim kat situ memang best giler!! kO tak rasa eskrim durian gOreng zet? cubalah...bleh buat kO ngigau pat malam berturut2 tau =p...

nana, kitOrang se-Nilai tapi tak penah jumpa..unik tak? hahaha..

nadnye said...

SEDAPNYA... aiskrim, eh org baru pantang kene pantang lagi nie makan aiskrim.. hehehe

unik dan lain dari lain dalam buluh yea..

~ana~ said...

1st time nmpak makanan org serve dlm buluh..nmpak mcm sedap..

best nya dpt free gift bottle tu..

[-suziey-] said...

waaa free 10 botol skali..bestnye...

mama_umar said...

korang klu dtg area nilai btau aku ye,blhla takat nk banjer icecream share semangkuk,kih3..to bonda,ntah bilela blh jmpe nihh..haihh