Wednesday, March 24, 2010

3-Series Birthday Giveaway:THE FACT ABOUT e-caR





senarai sponsors spt di bwh:




myHPAfamily

TIGA (saje aku besokan perkataan 3 ni,ahahahaha) fakta ttg e-car :

sblm tu aku nk xplain dululah sket,aku bknlah skulmate die ke,kuarge bau2 bacang ataupun penpal mase zaman 1 - 2 series..sesungguhnya aku barula kenal makcik wanita inih dalam dunia blog dan bertentang 5 4 mata dgn ecar time blogger gathering dalam acara aku-nyanyi-e car-pegang-mangkuk (hahahaha,mayb hanya ade bbrp org je paham) , umah e-car dgn umah aku pon blhla dikatakan sekangkang kera sbb aku dok bangi jugak,tp blm penahla aku merusuh p umah e-car,mayb penah bersenggol2an kt petronas bdr sri putra tu hah.. makanya 3 fakta yg aku boleh tulih;

1. helloooooo,sumer 3 sponsors adiah contest e-car tu adalah company2 makcik die nih..gile kose btollah..ko hengat aku xtau??hahahaha,tp aku soke ajek ;p

2. mase blogger gath kaler biru haritu e-car telah mengkaut kesemua acara dan join amazing race serta memecah rekod sbg peserta paling gojes sbb die dgn selamba cume memakai sandal high heels..gile teror minah ni larik2 dgn hi heels,klu aku dah tersadung kedaung terhumban ke tasik!

3. tapi aku tabik la kt e-car nih (sambil hantuk2 pale kt dinding) wpon die kate die immatured PhD student , tp bkn senang lenggang kangkung la nk buat phd tuhh..eh,bilo ko nk abis phd ni?ke dah abis? ke x abis2?ahahahahah---> eh beb, ni fakta kan? aku tgk kt profile ko ni ha,ko yg tulis,klu salah btau yek ;p

itu ajelah yo..nk smbg wat asgnmnt neh,kang dok ngadap gambo org umo 30 taun nih (kah3!) x siap2 keje aku--> lady luck..pls come to meeeee ...plssssss

2 comments:

Nana said...

heheh aku rs e-car bc entry ni sure gelak hantuk2 pala kakakakkaka...

mama_umar said...

heheheh..blasah je la 3 fakta tu kan,aku pon bc yg konyer gak