Wednesday, March 3, 2010

heppy monthly birthday anak-anakku

salam..





arini 4.3.2010 Maryam Hanina bt Hamsafar genap 3 bulan..
achievements : pandai meniarap sejak minggu lepas, gelak mengekek dgn nada perlahan




esok 5.3.2010 Umar Husayn bin Hamsafar genap 2 tahun 3 bulan.
achievements : pandai buat ayat,contoh :"papa gendang,umar nari.." dan lain2 tak tertulis mama dah,mcm2 akal dah

p/s: dalam pale ni dah nk start plan utk bday budak2 ni bln 12 nnt,yehuuu!!!!

12 comments:

mama tisya said...

aku pn tk terplan wei utk busday tisya bln 6 ni..kejap ms berlalu...ank2 pn dh membesar kn

Nana said...

ini la budak yg sedap dicium aritu bez bau nye wlpon br isap tek kekekekek

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wah bagusnya plan awal2 .. adam pun dah mula meniarap genap2 3 bulan lps .. rasa kejap jer masa berlalu kali nieh ;-)

lia said...

awal gler ko nk start plan.... tp plan itu penting beb jadi aku sokong ko ha3...

Queenin Murni said...

waa.. both pon lahir december ek? best best..

adam birthday nxt month, mama xde plan apa2 pon.. hahahahah!

kesian adam. :P

Manjakusayang said...

kita pening kepala nak sambut birthday Husna 18/03/2010 nie... coz, dengan keduri kat kampung, suami yang tak dapat cuti, dengan pindah kerja...huhuhu

lily azliyana @ mama zara said...

bestla bday diorang dekat2..senang nak buat party..leh buat besar2an sbb double bash kirenye kan..hehe

Zara taun ni no party..mama die dh tkde bajet cm taun lepas..ekekeke

mama_umar said...

eryn - kitorg thn ni kene buat jugak insyaAllah sbb bln 12 thn lps utk Umar xbuat ape2,cume adela 2-3x mkn2 dgn famili..tu je,apelagii..buat list cpt2 ;)

nana- lagi besh pas bgn tdooo,pehh

diana- aah,rase mcm nk tahan2 je waktu ni supaye xcpt sgt baby membeso :(

lia- aku mmg suke buat plan,buat list,buat bajet,hehehe

mama_umar said...

queenin - xper queenin,atleast do something to rmmber anak2 nye bday,mkn2 ber3 je ke,xkesahh,asalkan kite sefamili bahgiee

kimm-apekate selit sket kenduri kt kg tu dgn bday husna ;),suami xdpt cuti ye..xper..pospone ke ari lain pon ok je..

lily- idakle grand mane bday party diorg ni nnt,heheh,ikut bajetlaa..cume suke2 nk kumpul famili & kwn2..bday Umar yg ke 2 thn thn lepas pon xclbrt ape2 sbb clbrt adek baru =)

♥Leily | Ummi Alya Husna♥ said...

epi besday in advanced u olss..

mama_umar said...

tq ummi alya ;p

gee ryder said...

comelnye baby u..geram tgk