Sunday, February 28, 2010

cerita PANASS blogger gathering!!

salam..

dah mcm reporter melodi ni ha kasik tajuk gempak,gath smlm mmg panass!!bkn ade cerita panas,tp cuace panass..hehe,syukurlah..rasenye organizer gath suziey & the gang layak dpt tepukan dgn paluan kompang skali, u ols did great job!! oklah, malas nk taip byk2, let the pics tell everything =)

upon arrival- berkipas ni haa..dlm goodie beg yg bykk tu ade kipas skali,cayalah!




kwn2 pcm & bloggers (klulah blog ni blh tagging mcm fb kan sonang)








ada clown, masyukk woo jd clown nih,aku siap mntk bsnes card die,kot2la blh panggil nnt ;)




Umar buat muke sepesen je spjg ari,pelik + panas agaknye




"sapa jumpe mama saya nama die Zety aka mama Umar,tlg bwk die balik segera ye!saya haus.." hehe


organizer gath, puan pengetua suziey,aqeel melalak pon tahan jap demi nk posing,hahaha


group photo




sesi tukar2 adiah ..dah mcm buat band je hah,sambil dukong maryam,e-car back up singer =D


adiah lucky draw dapat,adiah dari blogger bonda pon dpt,spesel utk Umar & Maryam katenye..maceh bonda =)






oklah..penat masih terasa tp ttp menggagahkan diri ke opis..bz dgn fb lagik ;p..seronok dpt tambah kwn blogger2 baru..gamba lain byk letak kt fb ..pagi ni je jenuh dok meng'add' kwn2 baru =), yg penting..hati gembiraa..wpon panas xterkata..again, credit & congr8s utk organizer..insyaAllah pjg umo blh jmpe lagiiii v(><)


p/s: story ari jumaat & sabtu terpakse put behind sbb citer ari ahad lebih glemer,keh3

p/s lagi : maceh to en apai,sudi layan isteri die aka blogger ni utk join gath, lebiu ;p

22 comments:

momguess said...

hehehehhe
insyallah jumpe lagik
thnks sbb join
mmg sgt best

mama tisya said...

saje ko bikin panssss ngan tajuk entry tu ye..ehhehehehe...

mula2 aku tk cam umar wei..nmpk die berisi lgpn mayb style rmbt tu...hehehe..mmg gaya penyanyi la ko...ngan dukung ank lg...lawak tul

::Leily | Ummi Alya Husna:: said...

waa... bestnye korang
siap de gathering lagik..
syokkan dpt jupe face2face..:)

Manjakusayang said...

huhuhu...jeles... seronok kalo dapat join yer... Tp, sayang... memang kita tak dapat berjumpa...huhuhu

~Eila @ Along~ said...

wah...tyy..vogue da vass..hahaha

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

seronknya bergathering ................ wah super mummy nieh sumer yg join .. zetty sudah slimmmmmmmmmm ;-)

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

hehehe yg penting syok giler menapak dr parking kete ke tempat berlangsungnye majlis..penat tapi still happy...hehehe

** atie + farid + aisyah ** said...

wah... aku sangat suka gambar aku dukung maryam.. aku mintak izin amek tau...

beb, rasa nye apai ade amik gamba umar main bola ngan aisyah kan.. tempekla.. :)

mummy_ayu said...

salam kenal...semalam memang best...suka sangat..keep in touch!!

Nana said...

wah pantas ko menghapdate hehe mmg sonok kan!

mama_umar said...

ina momguess- MC terbaekk,hehehe..cayalah organizers!

erryn- bestla smlm ko smbil laku bsnes,kih3,baguih2,psstt..pasni wat tonomen boling nak?

leily - mmg best,ade yg malu2,ade yg xtau malu mcm i ni haaa,kih3..next time leh join k ;)

kimm - xpe kim,insyaAllah ade joodh kite sure jumpe punye ;)

eila- x ado makno eh vogue tongah2 panas tuh,hahahaha

diana- idakle selim mane,bykk lg nk kene buang lebih2an nih,hahah,tingat lak jmpe diana mase gath pcm dulu

mama_umar said...

adlin - aah,seb baek x u turn balek pegi ke tmpt lain,hehe,time kaseh pd abg yg tukang tunjuk jalan tuh ;D

atie - adela gambo dating tu aku letak kt fb,dah tag ko dah..apepon sonok jmpe ko atie ,ilang rindu ku..kih3

mummy ayu- cume xsmpt nk borak2 je kitekan,xper,next time maybe :)

nana- koje aku dari pagi ni hah,xsiap2 keje lain,hihihih

b.O.n.d.a said...

zet,

kira 'rasuah' bleh? my herOes tu dua2 macam interested jek kat maryam time kOrang datang tu..ekekeke..

btw, blue fOr umar, pink tO maryam..sangat sesuaiii!!! =)

tOnOmen bOling? nak! nak! bile? bile? =p

lily azliyana @ mama zara said...

mase nak balik tuh rs cm nak pengsan dah menapak ke parking keta..last2 surun en hubby jek amik keta..smbil2 tunggu tu layan Zara main kat playground..hehehe

Nway, seronok dpt jumpe Zt n family..=D

MamaDamia a.k.a Haiza said...

salam zety..kalau lah dapat dibuang rasa malu-malu kucing tu dapat chat ngan ramai geng blogger ni..hihii hope pasni dapat sembang2 kat blog ye...haritu takat pandang-pandang jeling-jeling jek...hehehe

mama_umar said...

bonda - maceh byk2 la bg tabong cute,mmg elok bebenor utk umar n maryam,biar maknye menabung sket,hehe,sampai 2 hero bekenan nih,best man win lah ;p,ker..bg sign nak adekkk..hik2

lily- okla tu tgu kete samapi,kitorg menapak ni haa,apai kate bape ratus ribu kalori terbakar dah,hahaha,yess,sonot jmpe lily & famili jugak ;)

mamadamia- pasni xyah malu2 kucing ayam sume dah yee,hihi,keep n touch!

ita cutevirus said...

zeti,

da upload gambar ek??? eheheh... sat gi ita apdet n3... ade gambor kite berdua... jom la tgk blog ita pulak...

mama_umar said...

okeh ita,jap g zt terjahh!!hehehe

Farra Dhelina said...

nnti kita jumpa next gath yea! insylh :)

[-suziey-] said...

mmg panas wei..kesian kt korang kena menapak jauh kan..huhu..aku xberdaya nk mengangkut sorang2..ecewah:D tp ape pn..again thanks for joining dan meriahkan lagi famili day tu wlaupn trpksa korbankan lemak dan kalori2 yg tlh lama disimpan itu..ekekek:p

cantik ler dirimu di luar..sempoii

Nashays said...

aku jeles dgn gathering ini

nadnye said...

panas panas... nie buat ku jeles..