Tuesday, February 9, 2010

from 2003 with love =)

salam..



7 tahun yg lepas,tarikh ni aku telah menggatalcouplekan diri dengan en apai ..


tiap2 tahun en apai xpenah lupe nk wish bini die yg sentiase short term memory alpa dan kdg igt2 lupe tarikh nih..bkn ape..kesibukan kerja (hahahaha) di opis kdg2 buat aku lupe tarikh ni,byk no tarikh nk igt,annibeseri,birthdays,kenduri,warehouse sale,exam etc.





watever reason and so, byk2 doa padaNya agar cinta dari 7 tahun lepas akan kekal hingga akhir hayat,more and more and always in love..





awak..love u so much .. dari bekas gelprenmu aka dah jd isterimu skg =)

9 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

wah..aniversary couple la ni ek..kitorang tk pernah wish dh tarikh declare tuh..after dh tunang, wish anniversary tunang..dh kawen, wish anniversary kawen jek..sungguh tk roamntik kan kitorng ni..ekekeke

nway, semoga terus berbahagia to en apai n pn zety yek..=D

Manjakusayang said...

heheheh... Ingat lagi yer... bagus..bagus...

Nana said...

wah ingt lg trkh couple ek.hehe...bagos2

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

kena igt gak yer tarikh couple .. kami date couple 7.7.7 .. thn x igt plk .. kena save dlm diari .. kang terlupa plk .. kita doakan korg sefamily bahagia selamanya

[-suziey-] said...

waaa hepi anniversary..tahniah dh 7 thn..mash bersama :)story sket detik perkenalan:p

CHeeSYaNa said...

rasa cam baru lagik ko cakap ngan aku yg ko dah ada bf.. huhuhuh

mama tisya said...

wah apai romantik ler ingt date couple...jrg2 org lelaki nk ingt date2 penting ni...tahniah buat apai...heheehhe

aku tgk gmbr love tu mcm bergerak je cz aku tau ati ko tgh berbunga2:-p

nadnye said...

selalunya org lelaki yang short term memory.. nie zety plak tak ingat...

happy Anniversary :>

mama_umar said...

thanx korang =)..
suziey,nk citer camne kenal eh..ala..i segan laaa..kang jd novel cinta lak ..muntah woo bace,hahaha

en apaiku mmg blh dipujila bab2 igt date nih..tapiii xla romantik sgt orgnya,hahahah