Monday, January 18, 2010

"Your Best Vacation Moment Contest"

salam..

n3 khas utk mamazara yg jadi tuan umah utk
"Your Best Vacation Moment Contest"


alang2 ade mase sket ni blhla cite sket ttg cuti2 kami ni yee

cuti ke Bandung ni blh dikatakan well planned sbb saye study dan ala2 buat homework jugakla nk tau ttg BDG ni, accomondation,tmpt mkn,tmpt shopping,transport etc. dan bermakne utk kami sekuarge sbb nile 1st time Umar Husayn kami nek kapal terbang,beseler,makpak yg excited lebih2kan..pdhal Umar dlm flight tdo aje..nk cerite detail ttg cuti2 ni pernah saye blogkan dlm n3 tahun lepas,(hrp2 mamazara xmarah dgn kemalasan saye ni yee),klu nk bace and tgk byk lg gambo blhla klik sini dan tgk fb saye..klu nk tgk dan bacela hasil study saye,hehehe..kot2la nnt blh attract org lain nk g BDG, 'heaven of factory outlet' i guess??..rasenye takat ni saye ade berjaya mengajak kwn2 lain utk tabur zakat kesini,saye xdela dpt komisen apepon,sonok tlg org nih,dgn paksupir yg dah kenal dan baik ati,hrp2 dpt dtg sini lagi..

okeh, gud luck to me ;)

njoy some of d pics


->mcm org honeymoon x?hihi

->umar boring tgu mama shopping

->koboi2 Msia di BDG

5 comments:

[-suziey-] said...

waaa syioknya umar..kecik2 dh g bandung..aunty ni dh tua bangka pn xpnh jejak bandung..haihh ank zmn skang..ekeek:p good luck dear:)

Nana said...

beznye umar kecik2 lg dah dpt g bandung..
aunty ni minum air sirap bandung je umar..kadang2 tu makan mee bandung.moekeke....
good luck weh..

mama_umar said...

hahaha,lawakla aunty2 nih,xper2,asal ade perkataan bandung ni insyaAllah 1 ari nnt aunty2 ni dpt g gak k :)

lily azliyana @ mama zara said...

Hi Zety..thanx yek sudi join contest nih..=))

nway, mmg sonot bace cerita cuti korang kat bandung dulu tuh..plg ingat cite mase buat passport umar tu zety dpt wat kat kaunter ekspress kan..tu yg mase kitorng nk wat passport Zara pon siap kitorang yg tanye boleh tak Zara buat kat kaunter ekspress. sbb kat shah alam ni die tulis kaunter tu utk oku n org tua jek..hehehe..

mama_umar said...

hehe,tu diaa tuan punye contest dah dtg..hm,patutnye setiap cawangan kene ade kaunter utk baby express kan?,apelagi..buat aduan,hehehe