Saturday, January 23, 2010

Jumpe 'kawan' baru,kawan lama,baby..

salam..

ape punye tajuk laaa,tu maknenye xtau nk letak tajuk dah.. mcm label jadinye..xkesahla..asal blh faham ;)

actually nk sambung n3 yang keMAHUan atau kePERLUan part 3,tp sebab aku ni sgt2la berdedikasi nk updet blog,maka aku decide utk combine je cerite2 ari sabtu lepas..start with my new 'red' friend..



besar harapan aku agar kwn baru aku ni akan byk membantu aku utk blogging tulis tesis nanti dan buat kije2 lain..alhamdulillah,akhirnya setelah lameeeee (sgt lame ok!) nk ade kompute sendiri dpt jugak..(cian aku,pdhal budak2 kecik skg ni pon dah ade lappy sendiri,huhu) saje pilih kaler merah menyala tu haaa biar semangat,berani,kuat sket aku nih..yelah,bkn suke2 aku bli netbook ni..adela niat2 murni di hati :p

pastu 'kwn' baru aku ni terpakse dideliver ke kopitiam Bangi atas sebab xde org kt umah , sbb kitorg p merendek dgn kwn2 lama aka besfrens kt situ..seronok la jmpe diorg2 ni kan..dgn bwk anak2 sekali..janjinye kol 10 pagi, tp kol 10 pagi dayana lain,10 pagi esah lain,10 pagi aku lain,yang btol2 punye 10 pagi hanyala Tasya,our 'darah manis' fren,hahahaha..

-> sebenanye aku jd takut lak tgk background tu

then,sblm balik dan sblm kene sound dgn tokey kopitiam tu asal x balik2,maka kitorg pon masing2 gerak ke destinasi masing2,tp xpuasla jmpe kwn2 ni,hehehe,xpenahnye puas kot,nk puas borak g balik skolah,dok hostel,hahahaha..next time igt nk jmpe kt tmpt yg lebih cozzy ..sng sket nk memBF sambil bergosip ;P

ohh..our Maryam dpt baju & legging dari aunty esah,sgt2 cute,kaler purple lagi..kaler feveret aunty esah la ni (if im not mistaken),xsabar nk pkikan maryam!!

9 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

Tasya si 'darah manis'..dah nak kawen ek die..bile2 kem slm tasya ek..tk tau die ingat lagi tak kat kite..dl kau utm satu fakulti..slalu jek tegur2 dr jauh..hehe

apepon, bestnye bergathering ngan baby2 kecik..geng2 rapat kite plak tk ramai yg dh kawen n ada baby kecik..=p

liana said...

bestnya lepaking bersama kengkawan...hubby2 nye g mane?

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

bleh ler sopping tuk baby girl jer lps nieh .. besh2 besh ;-)

Diarihatiku1976 said...

saya dah lama tak lepak ngan kawan-kawan.. they all bz jer memanjang ngan laki...

mama_umar said...

lily-heheh,tasya ye..doa2la die cepat2 dirikan masjid,kitorg xsaba dah ;)..gather with babies mmg seronok + penatt

liana-dtgla bangi weh,best borak2,tp byk borak psl baby mkn ape,pampers ape,susu camne,hahaha, suami??diorg ade lepak skali dan redhaaa kene teman bini masing2,hahaha

diana - hai diana..yess,xreda2 lagi nk shopping utk maryam nih ;)

ina- kitorg klu lepak angkut sekali bala tentera,hahah,seb baek suami2 mingle well with each other ;)

Manjakusayang said...

Ala...jelesnya notebook tu! Merah menyala lagi... Sama lah dengan kita...lama dah mengidam benda nie! Tp, kenalah dulukan mana yang betul2 perlukan... so, sampai sekarang tak dapat2 gak! huhuhu

lia said...

aku jeles dgn kawan red ko tu... lawaaaa nyer....

bangi kopitiam besh... suka meehon goreng dia...

mama_umar said...

kimm- merah tu kasi membara sket smgt kite nk abiskan blaja,hahaha,ye betull..dulukan mane yg btl2 perlu,mcm kite,tu yg dah tua bangka ni baru ade lappy sendiri ;)

lia- lawo eh?tengkiu2,dah dpt sayang lak nk gune,hahaha,kopitiam bangi ni oklah..tp slalu rmi org

麻辣鴨血Maggie said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社