Saturday, January 30, 2010

x sehatkah saye?


malam td mcm xsedap badan je aku nih. .kene ujan ke? penat sgt ke? takut/sedey nk pisah dgn maryam dan umar sbb nk naik keje ke?combination of all above kott..

demam,demam..cpt2la kebah..

8 comments:

liana said...

kalau demam biasa jer x pe ety, jgn demam sebab ada kaitan gn berpantang sudah...

Afne said...

ko penat sgt buat keje ke? bawak2 la rehat. ke ko byk pikir ni? ajak apai angkut umar ngan maryam gi buat terapi sat hehe

aku kan dh ckp ngan eddy. blk kl on weekend so leh bawak kitorg jln2 tabur duit haha unless ada keje yg tak blh dielakkan. it's not fair utk kitorg dpt jumpa on weekdays tp cuma sblh mlm je huhu

Nashays said...

cian laa doer...cepat sehat yer...

mama_umar said...

liana-ermm,rasenye xde kaitan kott,dah abis pntg dah ni,mmg aku penat rasenye,dan byk pikir maybe..telan actifast 2 biji dah ok :)

afne - tu aku xsaba nih,tgh tgu kot2 le apai nk buat seprais mcm dulu,anta g spa,huhuhu

shar - hehe,alasan xmo kije,jmpe esok yeeee

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

bila msk ofis zetty .. alahai kejap jer rasanyer ???

mama_umar said...

diana- esokk,huwaaa!!!!

[-suziey-] said...

maryam n umar dok mane nk kena pisah2 tu?cept2 baik demam ye..

麻辣鴨血Maggie said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社