Sunday, January 10, 2010

BiLa MaMa g Skolah...



timekaseh to my babysitter yg cemerlang iaitu encik apai, saye respek,saspek dan tabik pd somi saye sbb berjaya menundukkan budak 2 org nih,hehe..dan juga berjaya menghandle ebm yg saye dah bekalkan utk maryam..iniler sikit pengorbanan yg terpakse dibuat bile dlm pantang pon dah kene g klas kt ukm tu, kene buat bekalan,dan apai pon kene korban sket time kije die utk jg anak2..tolak ansur,understandable & kerjasama itu sgt2 penting bile dah kawen dan berkuarge nikan? ..longggg way to go encik apai..longg wayy..hehehe

Umar klu dgn papa die mmg dgr katela..soh tdo,mmg tdo..dgn aku jgn hrplaa..bergadoh sakan dulu,beryoutube dulu barula nk tdo..adehhh..tp sejuk ati wehh..penat2 blk klas,tgk anak2 dah setel,dah mandi,nenen dan tdooo..maceh yang, and i'm touched ;)

14 comments:

Afne said...

apa yg penting? kerjasama! tingat aku masa hana 6 bln dulu eddy kena jaga sbb aku interview on sunday.

hahhh.. apa lg en. apai cpt mintak gaji hehe

mama_umar said...

afne- aku br dpt gaji dr apai ni weh,hahaha,mcm mng loteri je ;D

MaMa ZuRa said...

boleh jadi bapa mithali nie..kelas malam ke?tiap2 ari?

mama_umar said...

zura - klas kamis ptg & jumaat ptg smpi kol 8 mlm,hmm,blh dpt anugerah ni,heheheh

Nana said...

wah btuah nye...dpt en.somi mcm laki ko kan...aku ni nakkkk sgt amrul wat gitu tp dlm pantang je la..time dia dpt cuti sbolan time aku banak damia dolu...

mama_umar said...

nana- haa,rezeki namenye tu laki ko dpt cuti sebulan time ko banak,xper,pengorbanan korg pjj tu pon sgt2 la menuntut kesabaran yg tinggi kan?hanya korg je tau ;)

Nashays said...

dahsyat posing umar tido...mesti bau tengah masam tue...

mama_umar said...

shar - ko imagine bau masam budak 2 org tu bergabung??hahahaha

KaMaLiA said...

so cute :)

satu tido atas, satu tido bawah. can't imagine how the papa do the job. sure sebelah tepuk girl, sebelah tepuk boy ;)

super dad!!!

mama_umar said...

xyah imagine kem,hahaha,xterimagine aku dah..asalkan tdo kekenyangan masing2 dah syukor,kih3,train alwi buat cenggini ye ;)

Asiah Abd Jalil said...

Alhamdulillah, suami saya pun type mithali juga.

Kalau saya ada debate, intensive training sampai pukul 2 pagi, sometimes straight selama seminggu. Suami saya ambil cuti untuk jaga anak-anak (sebab dia kerja kat Kuantan, saya dan anak-anak tinggal kat Shah Alam, kami takde maid).

Ishh... terharu la. Padahal debate tu bukan benda wajib pun, saya yang mengada-ngada nak masuk, but still he supports me to that extent.

mama_umar said...

asiah - jom kite buat anugerah khas utk apai & abg hatta,hahaha, gile rajin asiah awak masuk debate,saye takat debate dgn apai & umar jela,hahah

Manjakusayang said...

toucing kan...bila balik kerja anak dah siap diurus oleh suami... seronok jer rasanya...

麻辣鴨血Maggie said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社