Tuesday, January 26, 2010

CONTEST MIELA77 AKSI BABY BERCD'ING

STICKY MODE UNTIL 26.1.2010
NK BACE ENTRY BARU SCROLL KE BWH YE ;)

CONTEST MIELA77 AKSI BABY BERCD'ING

6 - 26 JANUARI 2010



salam ;)

ni contest pertama utk thn 2010 nih,bkn aper,miela77 ni adalah kwn blogger & tokey stok CD pertama dlm idup aku beli,hahaha..jd support kwn2 ler..so pd kwn2 yg anaknye pki CD mohle memeriahkan contest nih

jd kak ila,iniler aksi anak dare saye dgn CD pinknye yg paling latest (dlm pantang nih weh..)sexy back tau ;p ..ni jelah aksinye pon,kate umo die baru 37 hari ni haa..okla kan? senang,xyah pki suor,dah cukup kiut dah dgn CD nye tu..


MARYAM HANINA BINTI HAMSAFAR
I'M 37 DAYS ;D

11 comments:

mama tisya said...

tomei2 maryam hanina pki CD..hah lps ni leh la msk contest byk2..mn tau rezeki ank kn...eh ko panggil maryam or hanina?good luck wei

lily azliyana @ mama zara said...

alalala..mmg cumei si budak maryam ngan cd pinknya wlupon hanye tunjuk sblh belakang..hehehe..

gud luck Zety!!..=D

kakyong said...

oohhh sudah ade baby baru.. oiumar sudah jadi abg yer..

gud luck...

Nana said...

ala2 tomeinye maryam tido nerap ek?comei je tgk

mama_umar said...

lily- heheh,ade sbb tu tunjuk blkg je,yg button depan tu tahape2 kite buat ;p

kakyong-hai kakyong,yer bb baru 37 ari nih ;)

nana- aah,aku yg nerapkan,tdo siang jela,tdo telentang

[-suziey-] said...

waaa maryam pakai cd..emm ok x pakai cd..letih x..hhehehe..mklumla diriku mls sket:p

Nashays said...

cute nyer montot...

mama_umar said...

suziey-hehe,aku ni sbb tgh dok umah je ni,pasni kije time wekend jela layan cd kott

shar - look at her mom's laaaa

** atie + farid + aisyah ** said...

alahai cik yam ni....comel nyeeeeeeeeeeeee..............

mama_umar said...

atie - hahahaha,cik yam??takat arini dah mcm2 panggilan dah aku dpt,kak yam,cik yam,adehh

Miela77 said...

salam terjah...daku da singgah...comey montotnyer...wish u luck zeti..