Wednesday, January 20, 2010

kePERLUan atau keHENDAk ? part 1

salam..

kdg aku mmg suke letak gamba ape yg aku bli kt blog,ade jugak yg aku x letak,tgk keadaan,kdg kene tnye apai dulu blh x letak kt blog? kdg approve kdg x..heheh..hrp xdela org nk kate bukan2 mmg ade jugak yg mengata dah,tau2jela perasaan nk share something tu esp between ibu2 ni sgt menebal,so kesimpulannye aku mmg suke share dgn kwn2 yg suke nk menengoknye..yg xsoke tutup mateee,hahahaha

tajuk kt atas mmg ade part 1 sampai part bape xtaula..ni ha printer all in one cap canon yg baru kitorg beli,dlm mgu lepas kott..perlu sgt2 printer ni haa..ate nk nulis tesis dah kononn,
hargenye?? rm168 sahaja,siap inkjet dah..murah?? okla kot..utk printer all in one nih, mane nk beli?? kitorg bli kt kajang tu haa,deret jln reko,kt kedai2 komputer lain aku xtaula promo camne,tp salesman tu siap ckp kt lowyatt pon xdpt rege gitu..leh cayakah? xkesahle klu die tipu ponn sbb mmg aku nk beli sgt2 dah printer tu, best woo..scan,potostet sume boleh!




p/s: mlm td try print gambo umar & maryam gune glossy paper free gift die bagi,cantek woo,blhla bukak kedai gamba pasni ;p

p/s lagi : sedang menunggu barang2 lain ;D

13 comments:

nadnye said...

apa namanya canon nie,memang gatal tangan jugak nie nak cari printer..
ink jet nie kalau dah habis mahal tak?

** atie + farid + aisyah ** said...

aku sgt suke printer ni.... jeles woooooooo

[-suziey-] said...

abaikan aje mulut yg mengata..hehehe:p

dulu pnh beli yg ni..tp xguna pn function selain print..ekeke:p

mama_umar said...

nadye - name penoh die canon pixma mp145,inkjet ye..klu nk bli yg ori pon dlm 50+ kot,klu x cari pirate aje (tp takut printer cpt rosak plak)

atie - heheh,x slh atie klu ko nk add lg 1 printer ;p

suziey - hahaha (gelak utk komen yg pertama)
kitorg ni laki bini mmg byk kije yg kene potostet,hihi,laki i lerr, i menyibuk aje ;p

Afne said...

baper rat ni zet? cun je heheh.. eddy dr dulu kata nk beli printer tp aku kata nnti dulu.. nnti dulu..

abah aisha said...

printer ni yg slalu mengganggu hidup aku setiap hari rabu.... prett prett prett bising... dilot duk print report tgh mlm...

Nana said...

aku pon suke ltk gambo brg2 yg aku bli kt blog.lantak la org nk ckp apa

pastu klw ada la org ckp apa2 kan aku nk cakap gini

LANTAK AKU LA AKU PUNYE BLOG AKU PUNYE PASAL LA..
muahahaha....

mama_umar said...

afne - aku dah tulis rege rm168 tuu,belila weh tgh promo nih..

cban- xpeler bunyik preeett tercover sket dari bunyik k*ntu*,hahaha

nana - oh yeahh,our blog,our own rules,kih3

liana said...

aku kalau rajin jer letak gambar kat blog ni..kalau malas xdernya nak masuk blog..heheheh wah murah la rege printer tu..aku pun dah lame nak beli tp x terbeli2...

lia said...

aku baru beli printer ni... bkn utk aku la, sil aku punyer.... mmg murah & dapat glossy paper jugak...

mama_umar said...

liana - belila weh,cikgukan byk nk print2,hehehe

lia- sayang nk gune glossy paper tu,kih3,tp gambo mmg lawola

kakyong said...

printer ni memang tgh murah.. since last year kat tesco rege gitu lah.. tp since existing printer yg ade ni masih ok, tu yg tak pk nak beli.. tp sbb leh scan tu yg kdg2 terkenang.. kalo le ade duit nak beli printer tu.. hihiii.. memang berbaloi kan..

mama_umar said...

hai kakyong,tula,saye ni lmbtla tau psl rege printer nih..sbb perlukan sgt,sng nk wat kije :D