Friday, January 8, 2010

SaYa DiBaYaRlah..yeay



salam :D

slalu bace n3 kwn2 yg penah dpt cek nuffnang nih,sonot btol,aku xterkecuali jugakla membubuh add nuffnang nih, as beginner mmgla lambatt sket nk glemer blog nih utk dpt byk hits,tp jdler..klu aku artis ke maybla ramai org masuk blog kan? inii..heheh..

alhamdulillah dptla bayaran pertama aku sbg blogger xbaper tegar nih,nmpkkan baper hinggit tu,jadiler,senyum aku meleret2 mcmla dpt 5 ribu,kih3..apai pon jeles jugaklaa, so utk next check insyaAllah klu ade rezki dptla lagii..

kelakonye aritu dpt cek ni g la mskkan kt maybank,kate bank lain2 so 2-3 ari la kan nk dptnye,tapi dah enjoy dah g McD banjer apai & umar & diri sendiri,hahaha..konon blh claimla..so,pd kwn2 yg blm lg letak add nuffnang nih letak je kt korgnye blog,lmbt laun dptle jugak nnt $ dari diorg nih,heheh,insyaAllah..pd kwn2 blogger yg dah lame & otai2 tu best btol dah slalu merase $ dari xtvt blogging nih,so keep on merepekmeraban writing u ols!!!

18 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

huuu..jelesnya dh dpt duit nuffnang..kite punye baru rm7..sadis tak

tp nak tnyela..zety nye income jenis based pd iklan mcm mane ek. yg based pd berapa ramai org klik iklan tu ker, or berapa ramai org klik blog kite. cmner setting iklan tu..apsal tk dpt2 duit byk pon..hehe

Nana said...

bezzzzzzzzzznye aku br je reg ngan nuff xsabo tgu cek heheh

** atie + farid + aisyah ** said...

zt...aku pun tgh tunggu cek dr nuffnang... :)

MaMa ZuRa said...

best aaa..jom ptg ni g kfc..hahaha

Manjakusayang said...

wa...bagusnya. 1 permulaan yg baik. InsyaAllah, atas kerja keras nanti dapat ler lebih sikit. Kimm pun dah dapat. tp, dalam 100++ sikit jer... Ni nak kumpul utk kali ke-3...hehehehe

Nashays said...

eiii..ni yg wat aku jeles nih!!!

xpe slowly but surely...

zety, aku pny baru ade 3.20...nak bli suar dalam pon x cukup lagi...

mama_umar said...

lily- rasenye kitenye yg org klik kt blog je,sbb sikit2 je duit masuknye,klu org klik kt iklan tu rasenye byk skit,xper2..sikit2 lame2 jd cek ;)

mama_umar said...

nana- hehe,xlame le tu dptlaaa

atie- menunggu itu 1 penyeksaan,mcm akula tertanye2 weh,hahah,mcmla byk aku dpt

mamazura- dah abis daahhh,hahaha

kimm- wah,bestnye kimm kali ke 3 dah,rezeki2 :)

shar - hahaha,mahal suar dlm ko weh ;D

nadnye said...

me pun baru register.. kalau ada..adalah,kalau takde nak buat camne

Diarihatiku1976 said...

wahhhhh...dah merasa ekkk habuan nuffnang.. tahniah... tingkatkan usaha lagi supaya kita bersama kayooooo

mama_umar said...

nadye - no worries,lame2 sure jd cek ;)

ina- hahaha,nk hrp kayo dari nuffnang nih berjanggut la weh,xper2,wpon sikit2 rezeki jugakkan ;)

::Leily | Ummi Alya Husna:: said...

salam zety..
wooo, bestnye dh dpt 1st earning dr. nuffnang..
i nyer pon br suam2 kuku lagik, nevermind... blogging ttp blogging!..
jap, nk tanya.. amount tu zety kumpul dalam masa wape bulan ekkk..?

SyaNa said...

tahniah!!!
teruskan usaha anda :)
hahahhaa

mama_umar said...

ummi alya- yee..sbar k adela tu rezki xlame lg,kumpul almost setahun gakla..kater beginner,hehehe

syana- ko dah bape kali merase syiokk arrr

[-suziey-] said...

amboih jmptla kami sama nk banje tu..ekeke:p dpt duit free lg:p

mama_umar said...

suziey - heheheh,moh dtg bangi ;)

Afne said...

citt.. ko dh dpt? tak leh jadi ni agegegege

mama_umar said...

afne- kumpul duit utk anak2 wehh..suci x niat? ;p