Saturday, January 2, 2010

welcome 2010 :D

misi-misi 2009 yang dah selesai :

keluarkan Maryam Hanina bt Hamsafar dengan selamatnye,alhamdulillah
dapat result exam sem 2 master UKM dengan baik,alhamdulillah
cari penyewa apartmen ku utk tahun 2010

undone :
- berjela2 panjangnyee,hahahaha,lek arr,wpon xbyk yg done dan tercapai sgt mase thn 2009,i should proud of myself jugakkan for my 'little' achievement tu,clap..clap :)

oh ye, ni malam pertama jeng jeng kami ber4 balik dan tdo di rumah Bangi,belumlah abis berpantang lagi..dah 29 ari dalam pantang nih, lagipon mak saye dah nk stat skolah isnin ni kan..maka kami balikle umah..penat dah mak jage saye dlm pantang,maceh byk2 mak..lebiu,jasa mak hanya Dia yg boleh balas..so saye kene pantang sendiri dah..insyaAllah i can do it!!



7 comments:

::Leily | Ummi Alya Husna:: said...

epi new year dear!..

Nashays said...

yeah...x sabar nak tunggu ko g opis lak sambil kepeh kepeh pam susu...:D

mama_umar said...

leily- 2 u 2 ;)

shar - heheh,bunyik kepeh2 ye,lawan2 dgn shiro arr

CHeeSYaNa said...

aku pon balik bangi esok.. taktau le bleh tak handle jaga Zarif sorang2 time Cheese g keje.. huhuhu

Manjakusayang said...

Selamat tahun baru dan selamat dok berpantang di rumah sdn!

Seronoknya kalo berpantang kat rumah sdn kan...

MaMa ZuRa said...

selamat thn baru..smg berjaya menjaga anak2 di rumah..xpe anak baru 2..leh handle lagi kot..:D

mama_umar said...

dayana- kite boleh!kite boleh!

kimm-heheh,ade sonoknye,ade gak yg kdg xsonoknye

zura- hehe,insyaAllah,esok dah nk msk 3 kene bljr dgn otai nih ;)