Wednesday, December 30, 2009

MENCARI PENYEWA UMAH!!

NI STICKY MODE LEKAP DGN GAM UHU SAMPAILA DAPAT TENANT :)

assalamualaikum wbr

Apartments, For Rent

* ni gambar showroom apartment tersebut

- area ruang tamu,ade balkoni

- area dapur yg luas :),ade area wet kitchen jugak

- bilik masterbedroom attached dgn bilik air

-toilet ade 2

-view sekitar apartment


Apartment sri lavender pinggiran BDR BARU BANGI

Facilities:Mini market,Covered parking,Playground,24 hour security,Balcony/Patio,Cable TV
Furnished:Partially furnished
Bedrooms:3
Size:1000 sq.ft.
Post code:43000

APARTMENT SRI LAVENDER UNTUK DISEWA!!

berhampiran (5 minit)dari seksyen 7 Bdr Baru Bangi,berhampiran Kajang,
Putrajaya, Serdang, Sepang & Cyberjaya

- 3 bilik tidur
- 2 bilik air
- 1000 kaki persegi
- meja makan
- coffee table
- lampu dan kipas terpasang

-Sistem kad akses untuk tempat letak kereta (carpark) dan lobby entrance.

-Kawalan keselamatan yang ketat 24 jam sehari dengan menggunakan SmartGuard
Clocking System.

-Terdapat Mini Market, surau untuk muslim, kedai dobi, dan tadika
(kindergarden).

BERMINAT ? SILA HUBUNGI SAYA DENGAN KADAR SEGERA UNTUK KEMASUKAN JANUARI 2010

SEWA BULANAN RM750

ZETY - 019 3759220
emel - zety82@gmail.com

-----------------------------------------------------------------------------------------------

sape2 yang berminat nk sewa umah apartment saye ni bgtau la ye, utk thn depan, dalam bulan Januari 2010 tu dah blh masuk dah..
war2kan klu ade kwn2/sedare2 yg tgh carik apartment kt area BDR BARU BANGI nih
ye, hanya 5 minit dari seksyen 7 tu,mmg strategik la apartment nih, sesuai utk yg berfamili dan yang bujang

umah saya ni tingkat 2 ye, mengadap playground..

15 comments:

Diarihatiku1976 said...

wah sudah boleh join club ni.. thn depan nak jadi tauke ekkk..

mama_umar said...

heheh,club apekah? xde,tenant lame dh nk kuar thn depan,kene carik dr skg huhuuh,klu ade sape2 tgh carik bgtau la kite ye

naiey said...

salam zetty,
iklan kan la kat adpost.com ke..mudah.com ke..biasa situ cepat dan senang dpt penyewa...
http://www.adpost.com/

mama_umar said...

wslm nai, tengkiu,aah mmg dah iklankan kt mudah.com,dulu dpt tenant pon thru mudah.com, so skg ni nk iklan kt adpost and my88db tuh :)

NOOR AZURA MOHD JAAFAR said...

zety,
kasilah gambor... heheheh

mama_umar said...

zura - gamba apartmnt tu ke? ok2..insyaAllah nnt letakkan yg gamba showroom,lawo sket ;)

Nana said...

WAH LAWONYE TGK GAMBO RUMAH CONTOH TU

chura said...

ety!!cantiknye rumah kau!!!

zety said...

nana - mmg jatuh cintala klu tgk umah cth tuh,heheh,rasenye sume umah contoh lawo2kan,saje je..

chura - tu br umah cth chura,umah btol2 aku lg lawooo,hahahaha,klu ade kwn2 ko ke tgh cari umah btau aku ye..nnt aku bnjer ;p

** atie + farid + aisyah ** said...

amboi...lawonya umah........kalau dekat leh aku jd penyewa nya/....hehehehehehe

[-suziey-] said...

waaa tantek la umah..bgs ni..income ..hehehe:)

mama_umar said...

atie - klu dekat ye atie..nnt klu ade contact yg nk sewa area situ btau aku ye atie,nnt aku banjer ;p

suziey - tgk showroom mmg mabeles weh,hehehe,psst,klu ade klasmate/kwn2 yg nk sewa btau ye..

shiemz said...

Cantek umah tu ek.... okla kan, leh bat side income.. heheh

mama_umar said...

shiemz - :),tgh riso gak nih,blm lg dpt tenant pengganti..huhuhu

麻辣鴨血Maggie said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社