Thursday, December 17, 2009

Result saye dah KuoR , JOM TEKAAA ;D

result upt exam sem 2 aku dah kuor smlm, hoyeh2..alhamdulillah sgt2..ilang penat lelah aku usung perot boyot aku sem lepas,baby maryam jd classmate setia aku dlm perut nih..berapekah pointer saye?? heheh,biase2 je,asal lepas syarat nk smbg jadilaa..(><)v

sempena maal hijrah arini,maka saya memanjatkan syukur pdNya,semoga utk semester akan dtg ni aku trus usehe lagi nak improve diri sendiri..insyaAllah klu xde aral bln Oct tahun 2010 ni akan tamatla master aku,haih..azam2 yg lain,huish..bykkkk..nntle aku list satu2 :)

oh ye,punyela sangap xleh kuor umah selain g spital,maka lajujela aku bershopping online..apekah yg telah dibeli? kite tgu brg sampaiiii,heheheh..

p/s: ada sape2 nk teka pointer aku kah? moh teka moh,sape betui aku bagi adiah ;D,saje2 je just nk share kegembiraan dgn korg

20 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

nak teka pointer tak reti tp konpem cemerlangla kan. budak master kan terer2..hehehe..

nway, baby maryam temankan mama for 1 sem. smoga sume ilmu turun kat baby maryam yek. besar nnti jadi budak bijak pndai k..=D

Manjakusayang said...

wa... ni mesti cemerlang nie! tahniah yer...
MAri shping kat kedai kita yer... hehehehe

http://www.manjakusayangcollection.blogspot.com

Asiah Abd Jalil said...

Melihat kepada gambar kat atas tu... satu gambar Zety, satu your husband, satu Umar, satu Maryam, satu lagi... erkk... tahun depan ye? Hehehe...

Best apa mengandung sambil belajar ni!!! Kan? Kan? Kan Zety kan? :-)

mama_umar said...

lily- idakle terer mane lily,cukup2 mkn blhla,malas nk pk series2 sgt,ekekek,lily lg best dh lame ade master kan ;)

kimm- macehh,heheh,shopping on9 time2 pantang ni mmg best,insyaAllah kite singgah yee

asiah- heheh x lawan awakla asiah,kite lg solute dgn awak ni haa,yg 1 lg thn depan??ayoyo..rehat japler,kih3

MaMa ZuRa said...

sebenarnya nak teka 4. tapi kalau nak seimbang 2.4? tol x? kekek

best aa dpt master..mm master in apa ye?buat part time ke?

Nashays said...

aku nak teka..klu betul dpt ape ek?koman2 lunch kat auntie aini's..379..amacam..??

mama_umar said...

mamazura- alolo yang,terer benor dpt 4.0 tuh,kih3,sikit lagii

shar- salah!yeay!salah!

SyaNa said...

3 pointer konpem ni..
betui tak?? *wink*wink* nak hadiah
hahhaaa

mama_umar said...

syana-hahahaha,x aci teka gitu weh,3 pointer tu btol dah,sile carik titik perpuluhan betul2,hahaha

MaMa ZuRa said...

3.5? ekekek

mama_umar said...

mamazura- nope ;)

MaMa ZuRa said...

salah ek..3.4 haha..main tembak je..zety, study kat mana ye?

nzh1979 said...

congratsss..caiyok la..time buyong2 pon ko gigih kan zety..bagos2 ko jgn jadik cam akak..time wat thesis tetiba preggy..haram sampai sudah tak abeh master..ehehe

mama_umar said...

zura- kt ukm , sonang..dekat dgn umah ;)

kakzam-tuler,pasni nk start tulis tesis le kononnye,ntahle camne ni kang,huhuhu

SyaNa said...

3.85 ahhaaa
betui tak??
betui kan??
nak hadiahhhhh

mama_umar said...

syana- sikit lg wehhh..hahahaha

MaMa ZuRa said...

nak jugakkk..
3.75 heheh

mama_umar said...

zura - YES! AND U R THE WINNER :D, nnt bg address ye..adiah kecik2 je tau,suke suki

SyaNa said...

alaaaa sipi2 jek
hadiah sipi2 takde ke :D
ngengegee

tahniah wey gempak tu pointer
salute la

mama_umar said...

syana- heheh,aku soke2 je soh teka tu..tengkiu2